Hali!
Erősen gondolkozom supermoto vásárlásán, a kiszemeltem egy Husqvarna sm510r. Van valakinek valamilyen tapasztalata vele? Jó is és rossz is érdekel
ELADÓ a képen látható SM szett!
Honda Xr 400 ba volt minden megvan hozzá,plusz egy garnitúra gumi !
A be építéshez minden megvan hozzá
Lánckerék szinte új szintúgy a féktárcsák is tökéletesek!
120000 ft az irányár!
Egy 2002-es évjáratú KTM 640 LC4 supermotón a hagyományos kijelzőt át lehet alakítani digitálisra? Esetleg csinált már valaki ilyet a tapasztalatait szívesen meghallgatom.
Ki szeretném próbálni a SM kategóriát (csak utcán hobbiból, semmi pálya), de sajnos nem ismerek sok típust. Tudnátok segíteni egy egyszerű rangsorral (szubjektív) vagy felsorolással, hogy melyek közül érdemes válogatni? Köszönöm!
Helló
Láttam két személyre vizsgáztatottat is, viszont csak berúgós. ( én papucsban könnyen indítottam ) Azt hiszem az olaszok csináltak hozzá önindítót, vagy legalábbis ott láttam ilyet. mondjuk ha két személyes motort keresel akkor ez nem altarnatíva mert eléégé " paraszt " nyers motor.
Nem az én videóm , szóval csak mutatóba.
Még egy uccsó
Sevasz 8asfúrószár! Igazad van mert tényleg a ktm felé hajlok, de nem tudom ezen utazhat két személy? Nem látok rajta lábtartót hátul. És a másik: ez csak berugókaros vagy öninditósként is gyártották? Köszönöm szépen a válaszodat
szia DG! Bár ilyen egyszerü lenne hogy csak kihozok egyet.... mert annak is nagy a költsége, honositani kell. Van otthon motorom, akkor már kihoztam volna azt.
De köszönöm szépen a választ!
Eladó 690 SMC R!