Érdekelne a két db slick, de nem érlek már el telefonon...gondolom mert már kint vagy.Van valami más kontakt esetleg, hogy le tudjuk bonyolítani az ügyet?
Írj esetleg a komlosy.norbert@gmail.com-ra
Köszi,
haverom azt mondja hogy bukok lakjak borsod megyet.nem jar oda motort venni
te is oda valosi vagy Davidka?
dt-s korodban ember voltal.mara mar nagyszaju internetbetyar vagy.
remelem bnodre nem ragadt a stilusodbol
Eladó új árának ( 74,000 ft) töredékéért, mivel nem pályázom, így számomra felesleges.
Valamint eladó még 2 db ( Excel és Behr) kerék szett.
100-150 e ft-ig németbe való kiutazásom végett.
Szombat estig lehet megtekinteni.
06 30 635 9305
Üdv! Találtam neten egy Dunlop Sportmax kétkomponensű sportgumit, amit egy Suzuki DRZ 400-ra tennék fel. Sokat pályázok a DRZ-vel és sokat megyek utcán is, ezért esett a választás egy sportgumira és nem egy slickre vagy egy túragumira. A kérdés az lenne hogy ez a Dunlop Sportmax kétkomponensű gumi jó lenne nekem pályára is? Nem okozna nekem meglepetéseket pályán és nem csúszkálna? Persze nem olyan tempóban megyek mint egy verseny supermotos, átlagos köridőim vannak csak, épp olyanok amennyire lehet menni egy DRZ-vel pályán.
És egyébként sok különbség van egy ilyen Dunlop Sportmax kétkomponensű gumi és egy rosszabb minőségű slick gumi tapadása között?
Érdekelne a két db slick, de nem érlek már el telefonon...gondolom mert már kint vagy.Van valami más kontakt esetleg, hogy le tudjuk bonyolítani az ügyet?
Írj esetleg a komlosy.norbert@gmail.com-ra
Köszi,
Norbi