Sikeres vizsgán vannak túl a külföldi és magyar tanítványaim. #55 Riders Academy. Felkészülten várják a 2014-es szezont, a Supermotosok-Endurosok-Crossosok http://youtu.be/7Kkk4ILja50
Sziasztok üzemóra mérőktől szeretnék megszabadulni 3500ft/db
vadonat újak bontatlan dobozban! piros citromsárga és fekete
érdeklődni a husaberg87@gmail.com-on vagy 20/2112105
Sziasztok, 1 kis segítséget kérnék ktm lc4 sm tulajoktól, kérdés: 2002-es lc4-be hány coll széles hátsó felni fér be, 4.5 esetleg 5.0? előre is köszi a segítséget.
ha mar allo egyenes helyzetben is beleer akkor nincs mit tenni... Akkor a lancvezeto is csak addig segit mig el nem kopik, ami hamar el fog, mivel te azzal akarod megvaltoztatni a lanc egyenes futasat. Szerintem inkabb cserelj keskenyebb gumira.
Sziasztok! régebbi hozzászólásba láttam hogy valaki árult lánc vezetőt "terelőt"!? mert nekem bele ér a lánc a gumiba álló helyzetbe is.. vagy valakinek valami ötlet?
Sziasztok!
KTM EXC 530-hoz keresek 320as fék adaptert, mert haverom ki akarja próbálni sm-szettel is a masináját, ugyanis ha már megvette, had használja
Van valakinek eladó, vagy link róla, hogy milyen kell pontosan?
csak a gumi pogácsa van, amin a lánckerék van menesztő nincs.
én már cseréltem pogácsákat, nem nagy dolog, és állt mint Katiban a gyermek, csillapított és ez a lényeg!
DRZ E futóművét hangolnám aszfaltra.
Várom tanácsaitokat!