A keverékkódok értelmezése külön szakma és a legtöbb szakmabeli élete kockáztatása árán sem hajlandó tovább adni! :) Ha van adott típusú, DOT számú gumihoz keverékkódod, keresd Briant a Motorgumik fórumban, ő szívesen segít! ;)
Szevasztok! Olyanban szeretnék segítséget kérni, hogy épp gumiválasztás előtt állok, de nem nagyon találok adatot, hogy a slick gumiknál keverékre vonatkozóan, egy adott márkánál mit jelentenek a kódok.
Ami elsősorban érdekelne, az Michelin, Bridgestone, Dunlop.
Ha esetleg lenne valakinek fiatal, használt, nem vágott slick gumi párja a következő méretben, akkor ne tartsa magában :)
120/70-17 vagy 125/80-17
165/55- 17
Használtam már Dunlop KR 108-at, Bridgestone Battlaxot, ezek jónak tűntek, ezek érdekelnének elsősorban.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem hozzátok. Egy Lc4-em van, az a problémám, hogy a termosztát alatt van egy lyuk a hengerfejen és 140km/h felett szivárog a hűtővízem belőle.
Ha volt valakinek hasonló problémája, érdekelne, hogy oldotta meg.
Előre is köszi!
hello szevasztok!
kérdés ---- van egy 7 éves supermotóm (sherco 450 i) most vettem....csak túrázni meg betyárkodni a faluba :) milyen olajat ajánlotok bele?
Valakinek drz400sm-en elől van 320-as féktárcsa? Ha igen, akkor távtartó nélkül fel lehetett szerelni a féknyerget?
Ami elsősorban érdekelne, az Michelin, Bridgestone, Dunlop.
Ha esetleg lenne valakinek fiatal, használt, nem vágott slick gumi párja a következő méretben, akkor ne tartsa magában :)
120/70-17 vagy 125/80-17
165/55- 17
Használtam már Dunlop KR 108-at, Bridgestone Battlaxot, ezek jónak tűntek, ezek érdekelnének elsősorban.
Lenne egy kérdésem hozzátok. Egy Lc4-em van, az a problémám, hogy a termosztát alatt van egy lyuk a hengerfejen és 140km/h felett szivárog a hűtővízem belőle.
Ha volt valakinek hasonló problémája, érdekelne, hogy oldotta meg.
Előre is köszi!
Nekem is kellene!
kérdés ---- van egy 7 éves supermotóm (sherco 450 i) most vettem....csak túrázni meg betyárkodni a faluba :) milyen olajat ajánlotok bele?
http://www.kepesmotor.hu/felni...
Most vettem észre, hogy 16,5-ős. Kedves tőled a felajánlás, de így nem fogadhatom el, mert használni nem tudom és eladni nem lenne fair!
Üdv
En igenyttartanek ezekre a gumikra. A reszleteket beszeljuk meg pü-be
Add meg az email cimed!
Udv
20 376 46 36