Borzalmas volt. Néha jártam arra régebben (ki vezet az 54es útra) de katasztrófa volt. Ősszel mondta kollégám, hogy felújitották. Nosza ki is próbáltam. Már az idén is 😉
Alföld. Még hajlatnak sem mondható ív előtt kint a piros-fehér nyílfejes kanyarulatjelző tábla. Amikor először mentem arrafelé, a tábla után mindig kerestem, hol a kanyar, amit jeleztek.
Ezt ismerem. Melóhelyem a város túlfelén 10 perc volt biciklivel, 10 autóval - télen 15. Autó beindít, jégkaparás, kapu ki, kiáll, kapu be, melóhelyre sorompós behajtás... biciklivel meg huss 😁
Ez igaz, de a mostani jólétben erősen lecsökkent a számuk... az a pár kapuzárási pánikos papagáj, ami az ucsó 10 évben előjött, nem pótolja.
Pécsi após mikor itt volt autóval 90 környékén, nem mert vezetni a városban 😅 fura volt neki, hogy itt úgy vannak tele az utak biciklivel, hogy 1 bicós - 1 szünet 😅 még egy kereszteződésen se mert átmenni, mert számára ezek "mennek össze-vissza" Mondtam, itt az a stílus, hogy menni kell, oszt' majd szétrebbennek, nem kell mindet megvárni 😅
Egyik kb. 45 éves targoncásnak 3 éve van jogsija, tanyán lakik úgy 12-13 km-re a cégtől és 15 éve dolgozik itt és a jogsi előtt gyalog járt be vagy néha hozta valaki, bringája sem volt.
Ugyan már, senki sem jár 20 km-re biciklivel dolgozni... az nálad csak egy fitt-fellángolás lehetett, gondolom, eredménytelenül, mivel abba is maradt 😃
én értem, hogy mire próbálna gondolni, de akkor sem attól fáj a segge valakinek a biciklin hanem attól ha nem szokta meg a nyerget. Én szimóval jártam ki a buszmegállóba onnan busszal a suliba. Én 14 éves koromtól nem tekertem biciklit. 14 éves korom után már nem is volt biciklim, motorom volt.(meghajlós) Elszokott a picsám a nyeregtől. A suliban viszont mindig voltak szervezve több napos bringatúrák na oda rendszerint elmentem(meghajlós) A nyereg az első nap mindig feltörte a picsám, a második nap nehéz volt visszaülni a nyeregbe aztán a fájdalom elmúlik ahogy szokja az ember(kezeit széttáró) Olyan ez mint amikor az ember ki megy kapálni a kertbe hirtelen felindulásból aztán másnap tiszta hólyag a keze. Na a 3-ik napra bekemémnyedik az ember marka hozzászokik a munkához, pont ugyan ez van az ember seggével is. (kezeit széttáró)
hagyá má a hülye dumáddal te egy évig 40 km tekertél naponta, megkerülted volna a földet kanapé király 😅 Az, hogy neked mi miért fáj nyomonkövethetetlen, te születésed óta hullasz szét, még csoda, hogy maradt belőled valami. Normális ember 50-60 éves korától kezd szét hullani addig hozzávetőlegesen fitként éli az életét 😅
Ini arra gondol hogy minél intenzívebb a tekerés,illetve minél erőteljesebb, annál inkább kisebb a segged terhelése,mivel a folyamatos erőkifejtés hatására az is emelkedik.
egy évig bringával jártam dolgozni 2x20km távot, aztán még volt hogy este letekertünk az asszonnyal még 2x15-20 km távot
de igen 10 órákat sosem tekertem egy menetben, bár gyerekként kb egész nap a bringán ültünk
nekem a seggem mindig is fájt általános sulisként foci közben seggbe rúgtak, aztán eltört a farok csontom és ferdén forrt össze, azóta bármin ülök mamin nincs 10+centis szivacs azon fáj a seggem, pl az irodai székeken ha kell ülni 2 órát úgy fáj a seggem hogy majd beszarok
szóval ez egész jó indikátor nekem ez a farokcsont
amikor ilyen 20as tempóval mentem sokkal jobban fájt a seggem mint amikor 25-27tempóval mentem, a montinak ez volt a kényelmes tempó, de ha asszony is jött ő csak 20-22 tempót bírt csak
A wagner olyan melyen be van kotve az orosz haderobe hogy ihaj.