Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha lenne hova menni akkor mennék.Mondjuk nyilván nekem nem kéne lőnöm,szóval az én helyzetem egész más.
Mondjuk az is igaz hogy a veszteseg 60-70% a tuzerseg okozza.
Tokmindegy ki mi hogy egy 43 kilos 152-es vapirizal ha melletted landol.
Es nagy az eselye ha napi 50e esik le.
Baszhatod ha az ellenfel meg akar olni.
Vagy-vagy.Nem duma megy.
Amugy a profik mindket oldalon a sorozott szerencsetlenekkel azert jobban bannak.
Gyorsan elojon hogy valami szerencsetlen asztalos fogja az ak-t vagy egy begozolt 15 eve fegyverben allo gruz vagy csecsen,esetleg fulltetkos nacionalista ajdaros,vagy egy utkin fele horikeris wagneres az ellenfel.
Pont így és mégsem, mit tennél ha a román aszondja ő inkább tovább lő? Lelépsz az országból ahogy egyszer már írtad vagy mégis védekeznél? Nem mindegy, hogy támadók vagy támadottak vagyunk.
Egyiket se szivlelem,de hogy ezek ott értelmetlenül így irtják egymást......Most ez olyan hogy mondjuk összerúgnánk a port a románokkal,ott állnánk,hát én kurvára mondanám:figyelj,én rohadtúl nem akarlak megölni a főnököd miatt én sem akarok meghalni a hülye főnököm miatt,te meg akarsz,vagy inkább megnézed ahogy a gyereked felnő....és pont így kéne gondolkoznia mindenkinek.
Az amiert meg meg az csak nagyon kis resz a parancs,meg az elejen.
Kis resze elvakult gyulolet,sok egyszeru professzionalizmus,melo.
De a legtobben elni akaras es a bajtarsak miatt.
Ahogy a vukics ur mondta.
Nem akar az lenni aki hazamegy es a bajtars felesegenek,annyanak elmondja hogy a fia,ferje meghalt.
Ennyi.
Hát ez az,kéne már lennie annyi ész az embereknek hogy azt mondják:nehogy már öljük egymást azért mert két hülye a bársonyszékbe nem tud magával mit kezdeni.Basszák meg,adni nekik két pisztolyt aztán döntsék el maguk.
Parancsra.
A faszér lőnek egymásra......
Kamu vagy nem kamu azert ezek a szerencsetlenek nagyon rabasztak.

http://youtu.be/_ht4b6NEyOY
nekem is az az érzésem, hogy moszkva meg vosinghton elnöki különvonalon tárgyalják meg a következő heti történéseket. (szemeit körbeforgató)
Ez csak egy kamuháború, egyik fél sem veszi nagyon komolyan. Arra kellett, hogy a világon mindennek jól felverjék az árát.
A haborus helyzet orosz oldalrol szar,ukran oldalrol kurvara nagy szarhalom.
Villamhadjarat szohasznalatot csak a hozzad hasonlo feluletes propagandat mertektelenul fogyasztok folytatnak.
Jelenleg eleg nyogvenyelősen a masodik komplett vegyes felszerelesu ukran hadesereg maradekat fogyasztjak a muszkak.
Ez picit megfekszi a gyomrukat,nem sok kedvuk van ra,de azert megteszik.
Amugy hogy szolgal a sorod a gaz fidesz rabigajaban?
Na végre valami szösszenet! Már régen írtál ide háborús helyzetről... Nincs valami kis összefoglalód a muszka "villámhadjáratról", ill. az ellenlábasokról?
Eleg foghijjas mind emberben mind technikaban az a 12 dandár amive nekihuzakodnanak.
Az az idiota dontes hogy bahmut mindenaron az ovek marad sok aldozattal jart.
Talan nyarra attakkolhatnak.
Addig meg a muszka elkezdte hajigalni a 3 tonnas siklobombakat,nagyon orulnek az ukran vezetesi pontokon dolgozok.
http://youtu.be/QsJgOvNoMCM
Na mikor kezdik már a counter attacot az ukrik? Remélem dűlőre viszik ezt a meccset. A ruszki úgy fest impotens.
Jól belemásztak a késbe. Jó lenne ha valahogyan véget érne ez a balhé mielőtt rámegy az egész emberiség.
szavak?
kb annyi jön vissza nyomokban hogy nyúl meg kutya
na meg a "nem hiányzik senki", mert ezt mindig kellett mondani
még akkor is ezt mondtuk ha volt hiányzó mert azt már nem tudtuk elmondani 🤣
nekem már a ruszki betükön is gondolkodni kell hogy ez mi a fene lehet
Inkabb zaszloalj.A videon a helyszin stimmel mindkettoben.Az a muanyagfolia ajto eleg egyedi.
Akkor ez a elégedetlenségért felelő század ???
Szavak jonnek vissza sulibol,meg kozepiskolaban is tanitottak.Akkor persze basztam tanulni.Most jol jonne.
A video kiseroszoveget szoktam futtatni gugli forditoval.
Kezd meggyőződésem lenni, hogy tudsz oroszul..........
Fogalmam nincs mit ágaskodott a banya
Ez ugyanaz a banda lehet akik a dokinővel harcolnak.
Hogy min azt nem tudtam a forditasbol kivenni.
De meg az indonezeknek is feltunt hogy ha az ukran idegallapotba kerul oroszul kezd kiabalni egymassal is. 😆
Na ez a háborús valós arca
Pénz ,nyerészkedés ,hazugság ,kis ember kifingik
https://www.vadhajtasok.hu/202...