Sajnos de, kádár kezdte fel telepíteni bp-re a 70-es években és így alakultak ki a cigó negyedek, már nem tudom mi volt, de akkoriban magyarázták valamivel.
Trollnak troll az igaz.
De minősített,mert a szekta szent célját teljesíti ingyen.
Ami a fidesz lop,o1g lop,mészáros lőrinc lop minnél nagyobb mértékű szajkózásából áll.
Szerintem már nála álmában is ez szól.
A bogyó egykutya,de nála még néha bevillan némi fotó,egy icipici motor és a kelleténél több egészségtelen argus,nomeg kurvasok kátrányos bagó.
Ezek legalább gyorsabban elteszik láb alól és nem kell nekem elvinni kisfát ültetni az erdőbe.
Vagy putyinnak atomot küldeni kalocsára. 😂
Nem valóban, mert te, ti olyan finoman "köcsögöztök" :)
De, hogy meg legyen a béke, bocs!
Nos, nekem a fidesz nem a "házam tája", de kénytelen vagyok "alattuk" élni!
Ez tény!
Viszont miközben a zunijóban, amerikában, tombol a kettős mérce, fű alatt a zsidó azééé kavarja!
Az a baj veletek, hogy elhiszitek, hogy van olyan aki a népesség adófizető részéért tesz valamit!
Ami ebből kilóg, arra ráhúzzátok az alusipkát, a valóságot meg egyszerűen átlépitek!
Nem tudom, hogy minek kell még történnie, hogy feleszméljetek!???
Én sem köcsögöztem, mert más a nézeted! Kedves!
Légyszi először saját házunk táján sepregessünk kicsit! Ha olcsó olajat veszünk, kurvanagy nyereséget eszközöl rajta a MOL. Akkor mifaszért riogatnak a 800Ftos árral? Miért kell maximalizált ár? Hát akkor mégsem olcsó? Szóval ki hazudik? Mitől védtek meg minket?
Aztán lehet mutogatni messzebbre...
Héééé!
bogyó, raks, meg a többi köcsög!!
Figyeltek???
"India nemcsak bevásárol, hanem el is ad: feldolgozott olajipari termékeket. Míg a háború előtt napi 580 ezer hordó dízelolajat exportált, ez a szám a háború után jó százezerrel nőtt – napi szinten.
S ugyan a nagyobb része Ázsiában talál gazdára, 20%-a a Szuezi csatornán érkezik az európai kontinensre – némi felárral persze. És igen,
az Egyesült Államok is kér belőle – mert ez ugyebár már nem közvetlenül orosz olaj, ez már feldolgozott, minőségi indiai termék."
Az azért vicces, hogy minket minden szarral megtalálnak, de az már nem baj, hogy az amcsiknak az indiaiak veszik az orosz olajat ebben a kúrva nagy embargózásban, sőt, konkrétan lopják is!
Az sem baj, hogy sürgetik az orosz műtrágya importját?!
nem basszus akkor kezdték ide is betelepítgetni őket, hogy feltöltsék az országot(fejét fogó)
Olyan ez mint amikor a 2 hektáros vizünkbe raktak néhány kölyökharcsát, hogy mekkora jó dolog lesz aztán kizabáltak mindent elszaporodtak a végén már kukoricával is szürkeharcsát fogtál(kezeit széttáró) Mondjuk annyival jobb a helyzet, hogy a harcsa ehető a cigány legfeljebb csak pecsenyének jó 😆
Ebben teljesen egyetértünk. 👍️
Nem is velünk lesz itt probléma, hanem azokkal a naív, félrevezetett egyénekkel, akik benyalták, hogy megőrizzük a nyugdíjak vásárlóértékét, megőrizzük a rezsicsökkentést, nem lesznek megszorítások, a különadók nem lesznek ránk kivetítve......
Na azok hatalmasat fognak koppanni.
De áldásom rájuk! 👏
De minősített,mert a szekta szent célját teljesíti ingyen.
Ami a fidesz lop,o1g lop,mészáros lőrinc lop minnél nagyobb mértékű szajkózásából áll.
Szerintem már nála álmában is ez szól.
A bogyó egykutya,de nála még néha bevillan némi fotó,egy icipici motor és a kelleténél több egészségtelen argus,nomeg kurvasok kátrányos bagó.
Ezek legalább gyorsabban elteszik láb alól és nem kell nekem elvinni kisfát ültetni az erdőbe.
Vagy putyinnak atomot küldeni kalocsára. 😂
vagyis a bogyó félék
ez a raks meg egy troll, mert ilyen hülye a kalendáriumban sincs 😂
De, hogy meg legyen a béke, bocs!
Nos, nekem a fidesz nem a "házam tája", de kénytelen vagyok "alattuk" élni!
Ez tény!
Viszont miközben a zunijóban, amerikában, tombol a kettős mérce, fű alatt a zsidó azééé kavarja!
Az a baj veletek, hogy elhiszitek, hogy van olyan aki a népesség adófizető részéért tesz valamit!
Ami ebből kilóg, arra ráhúzzátok az alusipkát, a valóságot meg egyszerűen átlépitek!
Nem tudom, hogy minek kell még történnie, hogy feleszméljetek!???
Mészáros Lőrinc!
Ez Kb a 42.
Csak!
Kisnyúlé!
😆
Légyszi először saját házunk táján sepregessünk kicsit! Ha olcsó olajat veszünk, kurvanagy nyereséget eszközöl rajta a MOL. Akkor mifaszért riogatnak a 800Ftos árral? Miért kell maximalizált ár? Hát akkor mégsem olcsó? Szóval ki hazudik? Mitől védtek meg minket?
Aztán lehet mutogatni messzebbre...
bogyó, raks, meg a többi köcsög!!
Figyeltek???
"India nemcsak bevásárol, hanem el is ad: feldolgozott olajipari termékeket. Míg a háború előtt napi 580 ezer hordó dízelolajat exportált, ez a szám a háború után jó százezerrel nőtt – napi szinten.
S ugyan a nagyobb része Ázsiában talál gazdára, 20%-a a Szuezi csatornán érkezik az európai kontinensre – némi felárral persze. És igen,
az Egyesült Államok is kér belőle – mert ez ugyebár már nem közvetlenül orosz olaj, ez már feldolgozott, minőségi indiai termék."
Hamar szankciok.
https://felvidek.ma/2022/06/a-...
Az sem baj, hogy sürgetik az orosz műtrágya importját?!
Mi akkor gazdagszunk ha fenntartják a szankciókat 😂
Csak annyi kell hogy nem fizetik az ukrik helyett a mukodesuket. 🤔
Hát ez ilyen(kezeit széttáró)
Bogyóéknál pont elférnének a 60 nm2-en(meghajlós)
Olyan ez mint amikor a 2 hektáros vizünkbe raktak néhány kölyökharcsát, hogy mekkora jó dolog lesz aztán kizabáltak mindent elszaporodtak a végén már kukoricával is szürkeharcsát fogtál(kezeit széttáró) Mondjuk annyival jobb a helyzet, hogy a harcsa ehető a cigány legfeljebb csak pecsenyének jó 😆
Nem is velünk lesz itt probléma, hanem azokkal a naív, félrevezetett egyénekkel, akik benyalták, hogy megőrizzük a nyugdíjak vásárlóértékét, megőrizzük a rezsicsökkentést, nem lesznek megszorítások, a különadók nem lesznek ránk kivetítve......
Na azok hatalmasat fognak koppanni.
De áldásom rájuk! 👏