""A vevőik egyébként állítása szerint egyetértettek a felhívással.""
Mindamellett van benne igazság, de az igazi européer buzik, állipppppsik, komcsik és bolsik és az ee szekerét tolók ilyenkor és tiltakozásul a különbözetet odaadhatnák a kisboltosnak, illetve a teljes árú termékekből vegyenek pluszban annyit, hogy a nyereség kompenzálja a kisboltost.
Mutassatok példát, akkor elgondolkodom az ee igazságán. A boltossal pedig mondom, lehetségesen egyetértek.
Akinek telik hobbira bármelyre, ugye itt leginkább motorozásról lévén szó, na azok egy sem tekintendő szegénynek.
Szerintem.
De jó magyar szokás mindig a másik zsebében túúúrkálni stb...
Tisztelet a kivételeknek!
És éhezünk,mi lessz holnap gyerekek ,ezt senki sem tudta!!Neked mi a tökéletes ország vezetés?Olyan nincs! Csak a mérleg nyelve hová mutat.És ennek függvényében gondolkodjál. 👈️
Eleg eroltetett performansz egy katolikusltol.
Es nem sok koze van a holokauszhoz.
Szerintem,mar ha erdekel a velemenyem es nem prekoncepcioban gondolkozol. 😆
miután fogalmam nem volt arról ki ez, rákerestem... ez a kép egy performansz, amivel a holokausztra emlékezett. ezt egy hithű fideszes, mint a zsidók legjobb barátja és a Főniék által hangoztatott (igaz nem gyakorolt), országunkaban érvényes zsidó-keresztény kultúrát támogató embernek meg kellene tapsolnia 😆 és azért mégsem egy borkai videó 😆
Mindamellett van benne igazság, de az igazi européer buzik, állipppppsik, komcsik és bolsik és az ee szekerét tolók ilyenkor és tiltakozásul a különbözetet odaadhatnák a kisboltosnak, illetve a teljes árú termékekből vegyenek pluszban annyit, hogy a nyereség kompenzálja a kisboltost.
Mutassatok példát, akkor elgondolkodom az ee igazságán. A boltossal pedig mondom, lehetségesen egyetértek.