Jaj emberek el indítottam egy jók is " beszélgetés " erre pont én nem tudok itt írni rém okosakat 😂
Baszakodott a kocsim ...........megcsináltam
Motor is baszakszik valamiért reppent a felszabályzom 😪
Ja és dolgozgatni kell néha néha
De jó lenne egy közeli jóbarát 😁 persze nem buzikapcsolat 😂 hanem akivel 1-2 sör mellet segítené multimétert kezelni 😋 😂 És mérni motor elektronikát .
Alig várom a telet mert akkor csak itt ülök és diskurálok 😂
És ha véletlen szólna hozzám senki ...............akkor jól megsértem pinkit akit ezzel ide csalok az majd lesz itt tűz 😂
😂 😂 😂
Na megyek rendelek fesz szabályzót , és nézek magam elé miért is ment tökre ☹️
Egyrészt te nem pazarolsz, sőt nem.is élsz csak kaparod a pénzt. Másrészt meg a gyereked életében se volna rossz ha tartana a jelenlegi állapot. Mondjuk ő nem fog garasoskodni az biztos😃 ha nem csalják ki tőle a vagyont elherdálja félév alatt😃
Ez is nyilvan egyfele modon kepzelheto el, o kapja meg a afrikai vadasz vagyonat, de o a nala is lejjebb lévőnek mar ezt nem tervezi a sajatjabol, mert neki az megjar, ami van neki.
csak addig tartson úgy amíg én élek(óranézegetős) A léhűtő dologtalan here mint te az nélkülözzön, éhezzen, fázzon legyen irígy és kárörvendő mint te. A dolgos az meg dúskáljon és pazaroljon kedvére(meghajlós)
Mi fölötted állunk(kezeit széttáró) Dolgozunk és gyarapszunk. Te meg csak egy nincstelen mihaszna vagy aki ingyenpénzért sóvárog amit soha a büdös életben nem fog megkapni 😅
Mi azért hajtjuk magunkat, hogy ha megöregszünk kedvünkre heverészgethessünk egy kanapén és akkor menjünk horgászni amikor csak akarunk(meghajlós)
Én nem mondtam - de előbb ugyanezt írtam - hogy ez lesz mindörökké. De azt tudom, hogy amit te szeretnél királyi semmittevést, na, az biztosan nem lesz.
Soha, egy szóval nem írtál életszerű gondolatot, mindig- és csakis a vágyálmaidat kopogtattad le ide. Kuba, meg 300 állatot terelgetve micsoda élet az.
majd az idővel rájössz hogy szarul látod a helyzetet
képtelen vagy felfogni hogy ami most van nem tart örökké
emiatt mindig hibás következtetéseit vannak
a hatalmas egód még nem engedi hogy megpróbálja másképp gondolkodni
Állami cégnél SEM működik, láthatjuk mivé züllött az a vasút, ahol a te eddigi elvárásaiddal összekacsintó többi pályamunkás - mint élmunkás? - lerohasztotta. Na, ezt a magánvállalkozó nem fogja engedni.
A gyártulajdonos ha nincs alapanyag, akkor majd arra áll át, amihez van alapanyag. Nézd meg mondjuk a Yamahát. Indult kis hangszergyártóból, aztán ma a motorkerékpáron át az ipari robotokig mindent is gyárt.
Amúgy ha a gyártulajdonos bassza a gyárát, mert nincs alapanyag, addig te, mint kis gyári melós már rég felfordulsz a hitelektől, de ezt csak halkan jegyzem meg.
A lumpenlázadások kora lejárt, hiszen mindig lesz sajnos a csórók között, aki harminc ezüstért eladja a kis forradalmatokat. A gyártulajdonosok nem hülyék...
elég lesz
pl a vasútnál régen 8 órát dolgoztunk, utána 7,8 majd 7,6 órákat
a 7,6 óra egy plusz szabadnapot jelentett
és csodálatos módon közben a létszám is csökkent
utána jött a feri bohóc ámokfutása és a munkaidő csökkenés abbamaradt, a létszám meg a működőképesség határát súrolta
a gyártulajdonos megbaszhatja a gyárát ha nem kap alapanyagot mert nincs
amúgy ha egy embernek van pénze/kajája/bármije és 1000 másiknak nem akkor ha hiszed ha nem akkor annak az egynek se lesz semmije sem mert a másik 1000 elveszi, még akkor iha mondjuk az elvétel során belehal a küzdelmbe
és bizony a felsőbb hatalom létezik tudod a soros bácsi meg a pajtásai benne a kifutófiúk
Ne szólj bele! Azt se tudod, hogy mi a téma! Kényszeresnek kezdesz tűnni.
Ne kezd újra, látod én elengedem az ámokfutásaidat, nem szólok bele!
Te se tedd!!!!
Az, hogy ez nem tartható, arról lehetne vitatkozni, de azért én veled ellentétben nem merem ilyen kategorikusan kijelenteni, hogy ebből a problémából, a négynaposssal meg az ingyenpénz alapjövedelemmel egyszerre fogunk kimászni.
Mert ha elfogy az emberek eltartására képes bármi, miből gondolod, ha kevesebbet dolgoznak akkor ugyanaz az akármi elég lesz?
Ez hogy a faszomba jött elő a fejedből?
Mi a lófasz felsőbb hatalom????
A termelőeszközök MINDIG a munkaadónál van, hiszen éppen ez a lényege BASZOD!
Áááááááááááááááááááááááááááááááá!
Az, hogy a történelemben a munkások a szátdőlt tszcs épületet meg a lerajázott traktort történelmi mértékkel véve szempillantásnyi időre magukhoz húzták, abból ne vonj le semmilyen jövőbeli állandósára vonatkozólag következtetést.
Pláne ne így, hogy HÜLYÜL az emberiség. Összetett rendszerek működnek, egy mai hülyegyerek balfasz faszcibáló buzi bölcsész hogyan működtetne egy komplex rendszert, amikor még az autójogosítványhoz is egyre több órát kell venni, hogy valahogyan átengedjék?
Anyagi korlát, persze. És ki éri el előbb a saját korlátait? Te vagy pl. gyártulajdonos? Ha-ha-ha-ha, nem lehetsz ennyire értetelne, már órák óta írom, hogy semmiből nem lesz szétosztható jóság (javak).
Nem néztek a szarba sem? Az a szerencse, hogy akár ennek, akár annak néznek bennünket (ha már így pontosítottad a viszonyokat), azért a boltban soha nem nézték ezt, csak és kizárólag azt, hogya megvásolandó javaknak ki tudom-e pengetni az ellenértékét.
Vagy te elképzelhetőnek látsz egy ilyen jövőt:
- Jó napot boltos úr, ezt kérném, mennyi az ára, fizetném.
- Magának nem eladó, mert magát nem szeretik a kiszipolyozott népek, akik szenvednek a nélkülözéstől.
- Ööööö.... de én azért venném, hogy aztán szétosszam köztük!
- Ja, hát ezt akkor most meg kell kérdeznem az Istenadtától
- Nép! Szeretnének, hogy ez az Afrikában vadászó himpellér, kizsákmányoló nácifaszista vegyen nektek izét, amit szétoszt?
- Öööö.. nem! (zúg az Istenadta) Nekünk tartásunk van (meg éhezünk is), azzal pont jóllakunk!
- Hát uram, hallotta, nem kér magából az Istenadta, de tudja mit? Én azért eladom magának, mert nekem is vannak elveim, hogy én kereskedő vagyok és nem hülye. Tessék, számlát kér vagy elég a blokk is?
hűtésén kell javítani vagy az áram fogyasztáson emelni