Köszi a tippet, még év elején le is foglaltuk a helyeket itt. Két hét múlva megyünk, kíváncsi vagyok a helyre.
Mit ajánlanál a környéken nézőbe? Tervben van fürdés Sikondán, pécsi városnézés, amerikaéttermes hambi, tévétorony látogatás, esetleg aquapark vagy mecsextrém park.
Illetve a környéken valami kifejezetten jól motorozható útajánlat? :)
A Pécsi Szezonnyitó örömmel mutatja be a világ leglátványosabb technikai sportját: a MAMS - Stunt Riding I. Pécsi Nyílt Magyar Bajnokságot
a Dél-Dunántúlon először Pécsen, az Expo Centerben, 2015. április 25-én reggel 10 órától, ahol az ország legjobb stunt-osai mérik össze tudásukat!
Egy igazán látványos és izgalmas verseny, ami valódi kikapcsolódást ígér az egész családnak.
Találkozunk a Szezonnyitón!
A rendezvény mindenki számára ingyenes!
Gondoltam megosztom:
"Egy meglepetéssel készültünk! A háttérben szorgoskodunk, hogy nagy rendezvényt és még több programot tudjunk Nektek adni. Figyeljétek a facebook-ot mert Vasárnap este 19:00-kor lehull a lepel!
Nagy durranás lesz!"
Eseménynaptár: http://www.sportmotor.hu/motor...
Aprilia 200-as robeszhoz keresek egy korrekt szakembert.
Enduro, Steelhorse: ismerem, most nem kérném....
RMC, Siklósi út, ismeri valaki? Referencia?
Vagy egyéb ötlet?
(Egy hátsó fék gond lenne, nem a betéttel. Karmantyúk...stb. szóval esélyes egy új beszerzése is...már korábbról lógott ez a levegőben, de nem a betétekről van szó. Annyira meg nem értek hozzá. :-) )
Tavaly vetem tölük egy hornetet, olasz volt, ők intézték az átirást, korektek nem volt semmi gond,baráti a kiszolgálás és az áraik is,a motorjaik szépek de át kell nézni öket egy kicsit,én ajánlom öket
Sikondán van egy camping, a hornet találkozó ott volt megtartva. Egy elég nagy camping, kis medencével. A portások eléggé bunkók voltak de le kell őket szarni.
Júliusban terveztünk a klubbal elnézni a Mecsekbe egy néhány napos csapatépítő tréning keretében. Mórról(Fejér megye) érkeznénk, és szeretnénk jó előre foglalni magunkat szállást. Nagyjából 30 motorral mennénk, 40-50 fővel. Gunarason találtunk már egy jó kis tábort, de sajnos a kinézett hétvégére már foglaltak a házak. A legjobb lenne valamiféle faházban megszállni, de nem zárkózunk el mástól sem.
Tudnátok nekünk ajánlani néhány helyet, amit érdemes lenne felkeresni?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Mit ajánlanál a környéken nézőbe? Tervben van fürdés Sikondán, pécsi városnézés, amerikaéttermes hambi, tévétorony látogatás, esetleg aquapark vagy mecsextrém park.
Illetve a környéken valami kifejezetten jól motorozható útajánlat? :)
Gratulálok a szervezőknek! Jövőre is ott leszünk!
A Pécsi Szezonnyitó örömmel mutatja be a világ leglátványosabb technikai sportját: a MAMS - Stunt Riding I. Pécsi Nyílt Magyar Bajnokságot
a Dél-Dunántúlon először Pécsen, az Expo Centerben, 2015. április 25-én reggel 10 órától, ahol az ország legjobb stunt-osai mérik össze tudásukat!
Egy igazán látványos és izgalmas verseny, ami valódi kikapcsolódást ígér az egész családnak.
Találkozunk a Szezonnyitón!
A rendezvény mindenki számára ingyenes!
Az esmeény facebook oldala: https://www.facebook.com/event...
"Egy meglepetéssel készültünk! A háttérben szorgoskodunk, hogy nagy rendezvényt és még több programot tudjunk Nektek adni. Figyeljétek a facebook-ot mert Vasárnap este 19:00-kor lehull a lepel!
Nagy durranás lesz!"
Eseménynaptár: http://www.sportmotor.hu/motor...
Aprilia 200-as robeszhoz keresek egy korrekt szakembert.
Enduro, Steelhorse: ismerem, most nem kérném....
RMC, Siklósi út, ismeri valaki? Referencia?
Vagy egyéb ötlet?
(Egy hátsó fék gond lenne, nem a betéttel. Karmantyúk...stb. szóval esélyes egy új beszerzése is...már korábbról lógott ez a levegőben, de nem a betétekről van szó. Annyira meg nem értek hozzá. :-) )
Köszi, vele szemezek, nem tűnik rossznak, na meg az ára is baráti.
Remélem nekem is szerencsém lesz :)
valaki ismeri a céget? megbízhatóak?
Júliusban terveztünk a klubbal elnézni a Mecsekbe egy néhány napos csapatépítő tréning keretében. Mórról(Fejér megye) érkeznénk, és szeretnénk jó előre foglalni magunkat szállást. Nagyjából 30 motorral mennénk, 40-50 fővel. Gunarason találtunk már egy jó kis tábort, de sajnos a kinézett hétvégére már foglaltak a házak. A legjobb lenne valamiféle faházban megszállni, de nem zárkózunk el mástól sem.
Tudnátok nekünk ajánlani néhány helyet, amit érdemes lenne felkeresni?
Előre is köszönjük szépen a segítséget!