Na ide figyelj szarházi ahogy nézem agyilag egyáltalán nem vagyunk 1 súlycsoport.Más részt meg ne keménykedj míg nem tudod kivagyok ne hogy aztán ugorjon a jogsid meg néhány fogad!Zalába sokminden megtörténhet!
a kicsi Huszárról is lelehet szállni! neked hobbid h basszogatsz mindenkit? ennyire nem lehet unatkozni..elég tirpák vagy! mondjad má láttál engem élőbe?tudod ki vagyok? a huszár már a mult és örülnék ha kihagynád ebből a fasságból nem értesz te semmit ez az én és dávid ügye... és semmi közöd hozzá
felénk sem divat hazudozni és azt mondani hogy az én házam mikor nem is az enyém ez ugyanilyen akkor vezetted a kawát mikor álmodtál mondta a kicsi Huszár:)))))))))))))))))))))))
mi a geci bajod van neked? nem áll fel a faszod aztán idejössz basszogatni mást arra izgulsz te köcsög? semmi közöd hozzá h nekem milyen közöm van a kawához! örülnék bazd meg ha leszállnál rolam aztán máson vernéd a nyálad te idiota!
igen mondta nekem... de már megbeszéltük félreértés volt ennyi..
én ezzel lezártam. amugy meg..na mind1 ezt nem itt fogom megvitatni...főleg egy olyannal mint te..
én ezzel lezártam. amugy meg..na mind1 ezt nem itt fogom megvitatni...főleg egy olyannal mint te..