Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok Viki rád halgatok:)
miért ne maradhatnál?
Hol mikor gaciszopó?ott ugass barátom
én maradhatok?
mindenki most azonnal hagyja abba a nem ide való stílusban történő véleménynyilvánítást!
bocsi mindenkitől én ezzel lezártam a blade akárkivel ezt! irogasson csak ha ez őt boldoggá teszii
Na ide figyelj szarházi ahogy nézem agyilag egyáltalán nem vagyunk 1 súlycsoport.Más részt meg ne keménykedj míg nem tudod kivagyok ne hogy aztán ugorjon a jogsid meg néhány fogad!Zalába sokminden megtörténhet!
a kicsi Huszárról is lelehet szállni! neked hobbid h basszogatsz mindenkit? ennyire nem lehet unatkozni..elég tirpák vagy! mondjad má láttál engem élőbe?tudod ki vagyok? a huszár már a mult és örülnék ha kihagynád ebből a fasságból nem értesz te semmit ez az én és dávid ügye... és semmi közöd hozzá
kérlek szépen ezt a hangnemet és stílust ne ebben a topicban használjátok. ha gondotok van egymással azt másként vagy máshol is meg lehetne beszélni.
asszem lemaradtam valamiről
felénk sem divat hazudozni és azt mondani hogy az én házam mikor nem is az enyém ez ugyanilyen akkor vezetted a kawát mikor álmodtál mondta a kicsi Huszár:)))))))))))))))))))))))
héjjj öt hagyd ki belöle!ne itt keménykedjél felesleges...huzzá vissza oda ahol ezt menőnek tartjákk mert itt ez nem divat...
Na idefigyelj addig kussolj mig fel nem rúglak
Na ide figyelj kis köcsög semmi közöm az ügyetekhez ,de ne itt baszakogy takarodj vissza ahonnan jöttél!
mi a geci bajod van neked? nem áll fel a faszod aztán idejössz basszogatni mást arra izgulsz te köcsög? semmi közöd hozzá h nekem milyen közöm van a kawához! örülnék bazd meg ha leszállnál rolam aztán máson vernéd a nyálad te idiota!
Anyád picsája te hazug picsa vakersz itt össze vissza aztán a pasid megmondja semmi közöd a motorhoz te anyaszomorító köcsög
Mi a fa... van itt?Ez egy társkereső fórum?Anyázzatok máshol!
nem tudsz te semmit! akkor meg ne állitsd azt h hazudok..nem ismersz.. ugyhogy fogd be a szád azt takarodj a gecibe! tirpák szarházi...
Én csak azért szóltam hogy ne hazudozzál össze vissza mert kiröhögteted magadat csajé
igen mondta nekem... de már megbeszéltük félreértés volt ennyi..
én ezzel lezártam. amugy meg..na mind1 ezt nem itt fogom megvitatni...főleg egy olyannal mint te..
Csak mert egy haveron kérdezte a Huszárt és azt mondta te csak ne árulgasd az Ő motorját mikor ő már régen kibaszott téged D
nooooooooooooooooo
Csöcs árulod még a Kawát?
neked is
jó,akkor nem vicces.