Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oszt mi az anyámat vigyek?én nem hallgatok NOX-ot .azt viszek ami van .te úgy is vezetni fogsz.ha nem tetszik akkor hallgatod az okosságaimat .választhatsz
Na hali most nézem az időjárást keletfele egész jó meg holnapra napos időt mond túlnyomó részt.Akkor reggel fél 5-r ott vagyok!Valami cd-t hozz mindegy mi csak ne ilyen elvont alteros genya legyen meg rokk mer azt nem szeretem.
na milyen érzés h máshonnan írok?
Az csak a testhevítésről szól...
Azt máshogy is el lehet érni
na ezis
megvolt betegebblettem mint voltam xD
hallottam mindent .azt mondták h "a motorral szabad gyorsan menni" .különben is te itt ne reklámozz engem mer nem fizettem érte .még nyáron hányszor fogom
holnap a 3-ból kettő kivitelezhető lesz.... már csak a szauna kellene.
helyes,jól teszed.
Házi pálesz,szauna,forralt bor. Ez tuti recept!
tisztaszesz visz mindent(hallomásból )
de kérj absinthe-ot mellé leöblíteni
Én ma megyek és fertőtlenitek
köszi,de nem kell.
pedig jó dolog hidd el.hozzájutottam egy kísérleti fázisban lévő dobozhoz,szólj ha kell belőle.
egyenlőre semmi mellékhatást nem vettem észre
nekem? nincs is fantáziám!
egy sima orrdugulásért nem fogok antibiotikumozni.
nééézd már milyen piszkos fantáziája van
az antibiotikumra gondoltam
vajon mire célozhatsz?
csak egy sima takonykór.....2 hete orrcseppfüggő vagyok.
üdv győriek.
ismerek egyfajta 'kúrát',állítólag jó mindenre,ki kéne próbálni
Mi bajod van? Hátha tudunk adni valami tanácsot.
én már 2 hete beteg vagyok ....de nem baj,majd holnap belsőleg fertőtlenítek.
gyógyulj meg minél hamarabb.
Ja az RSt 2x is pofára rakta! Szerintem még ennyit sem hall csak egy nagy zúgást hall!
Mert egy hete is pofára esett? Kíváncsi vagyok,mi haszna lesz ennek az oktatásnak. Kétlem hogy a víz feje meg tud érteni valamit belőle. Szerintem csak ennyit fog hallani Motor blablabla ne menjünk blablabla gyorsan blablabla és autók blablabla a közutakon balblabla.
Tévedés nincs 1 hete!
Ez nem az utolsó volt neki,gondold csak el ha szülei újra engedik motorozni hány km-t bír megtenni mire újra a petz-be megy