Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hú olyan izgatott vagyok még mindig ,hogy pontosan el is felejtettem Suzuki herélt dob ,de pontosan most meg nem mondom majd kimegyek megnézem ,de az is lehet vele alszom csak az a baj alváshoz hideg van!
Jólnézki
Dh-t kidobtad valahol?
Hi Gedeon!Király a vas! Milyen dob van rajta?
Szerelmes vagyok a hangjába!
Szevasztok Pápaiak meg van az új sas!Jaj szárnyalok mint a szüz gyerek az első szex után!
Látom Gedeon megvan a motor
kapcsold le a lámpát
Ideje lenne felkelni hasatokra süt a nap
Mindenki alszik?!
aludjatok csak .addig elviszek minden mozdíthatót
mer mivel kéne még ?mondtam h nem találom a padláson a Lego-t .pedig le akartam hozni kawarinának mer asszonta szeret legozni...bár akkor elvihettem volna a kalev szarjához is
Mással úgysem tudsz!
akko viszem a PSP-t megin azt jáccok vele
Ha szar max hordozható lejátszón halhatod a magnóm automatikusan kidobja a szarokat!Be van idomítva!
na köcsög.összeszedtem az összesset amit találtam itthon.van 1 pár kurva jó.kicsit retro lesz majd .de még talán neked is tetszik ...mondjuk az nem mintha érdekelne engem
gondold el nekem mennyire romantikus lesz.ezzel 1 kocsiban fél napon keresztül ...de utána a korizás majd lenyugtat ...hátha lesz valami jó picsa is ott
Nagyon romantikus
Csak vigyázz nehogy összetörjön
szarok nincsenek .túl válogatós vagy
Jó de sokat ,hogy a sok szárból legalább 1 legyen jó!Na most kicsit megyek később leszek!
oszt szombat délután honnan az anyámból kerítsek üres CD-t vagy SD kártyát? viszek ami van azt ha nem teccik bekaphatod
én meg ott baszom a rezet veled a névnapomon
Földes az Debrecen alatt van.Megyek a szerelmemért pont Valentin napon ,hát nem romantikus?
Mindegy mi ami a rádiókba megy leszarom csak azok ne legyenek amiket írtam.Lehet cd vagy a nagyobbik SD kártya a pendrivét sajna nem olvassa be a rák tudja mért meg kell nézetnem!
Hova mentek?
Jó akkor a csomagtartóba ülsz!