Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

figyi már.. a lámpa és tank között/alat lévő műűanyagot te hol és hogyért vetted? sztem nagyon feldobja a moccot. Hornettre is kéne egy ha megfizethető az ára
jaja szaladgáltunk fel-alá, most is indulok vmerre..
Lacckó az előbb még a 41esen mentetek fateroddal
hétvégén ha jó idő lesz akkor felnézünk okés?
felnézhettek Miskolcra is ha gondoljátok
hali én is felnézek ha még nem fog cseperegni az eső..
Szevasztok! 17.00-17.30 körül kint leszek, ha valakinek van kedve csatlakozhat... Helló
nem! ki vetem egy kis pihenőt
te nem dógozol ?
odaadhatom de Jagermanó megcsinálja nem? kertvárosi ő is

a szín marad gondolom a régi kék a motoron nem ? vagy beújítasz?
jön valaki motorozni?
na ki is hiányolta szombaton?terminyomit
Ha minden jól megy hétvégére kész lesz Idomok festőnél, a többi csak a tavaszi nagytakarítás része : hűtővíz, fékolaj csere, na meg a legalaposabb pucolás, amit csak csinálni lehet rajta Hátsó kereket kiszedtem h beférjek a legőkarhoz, csili vili lett
Még a lábtartót akarom majd polírozni, meg pár ilyen kis apróság. Festő elvileg péntekre végez a cuccal, ma viszem neki a matricákat du. Ha minden jól megy péntek estére össze is rakom.

Apropó polír: olvastam pár hsz-el visszább h van hozzá cuccod. Bár fater azt mondta vesz nekem korongot, de sose tudni :) Ha úgy van 1 du.ra elkérhetem majd?
kösz

motorral hogy haladsz? pufó kész?
Ajaj,a szekuritáté ide is betette a lábát! A 20594-es hozzászólást nem én írtam! Ajaj a szabad világ vége már ez?
na skacok, visz lát menni kel a fősulira, holnap tali!
Sok sikert

Azt jóccakát mindenkinek!
Én nem bírom ezt a stresszt Megyek és is fekszek...

Jó éjt mindenkinek
hm hm.. kezdesz gyanús lenni

IQ fighterünk hová tünt ? tényleg lelőtte magát?

na én megyek .. holnap ZH

csecs mindenkinek
Na jó éjt Bye
A főszerepben
Bazzeg, múltkor meséltem, hogy Csernust olvasok és ez a buzi lecicázik itt Téged Blokkoltasd már az IPjét, vagy valami, mert ennek az IQ fighternek még a stílusa is hasonlít...
peter folk
amúgy sem lehetnél te .. ez OKOS

" Jaj Doky,ez olyan kiugrasztjuk a nyulat a bokorbol-csernus féle trükközés? "