Köszi a keresgetést!
Nem tudom hogy mi legyen még a motorral de max 1M-ig nézegetem! És nem tudom hogy 2002-2003 között 1000cm vagy 2004-2005 600cm legyen !
Sziaszok!
A 900 RR története:(csak hogy segitsek)
A barátom vette a grande-moto-tól,lepapíroztatta a KPM-nél ahogy kell(Olaszból hozták be).
Kifogástalan állapotu,tégyleg nem volt még egy karc sem rajta.
Én mentem vele,nagyon ment,könnyen irányítható moci volt.
Aztán becserélte egy K8-as busára.
Egyszer láttam Nyiregyen a Kórháznál,tavaj nyáron,és most.Egyből megismertem.
Akkori állapotára hivatkozva ajánlom mindenkinek.
csak arra gondoltam hogy az 575 ezer az nem olyan sok egy ilyen motorért aztán akkor a tulaj menyiért adhatta ha már a kereskedésben is ilyen olcsó értessz?
nemtudod hogy megy ez az autókereskedés dolog? mert ha ott van a motor akkor ők rá tesznek valamennyit ami az ő hasznuk a tulaj akkőr kb 500 ért adhatja az meg nemsok. ha értitek mire gondolok
az lenne a legtutibb ha bevennék a motoromat ezt meg ideadnák 1-1be és mindenki boldog
Nem a reklám helye,de a héten vettem a Lidl-ben 1 arcmaszkot és nagyon gagyinak nézett ki ,de meglepetésemre nem vág az arcomba a bukó alól a szél és csend lett.Tavaly vesevédőt vettem ott és az is nagyon hasznos!
köszi a segítséget
Pöpec állapot csak utazással jár a megnézése!
Visszalépésnek fogod érezni a kevesebb nyomaték miatt!
Nem tudom hogy mi legyen még a motorral de max 1M-ig nézegetem! És nem tudom hogy 2002-2003 között 1000cm vagy 2004-2005 600cm legyen !
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
A 900 RR története:(csak hogy segitsek)
A barátom vette a grande-moto-tól,lepapíroztatta a KPM-nél ahogy kell(Olaszból hozták be).
Kifogástalan állapotu,tégyleg nem volt még egy karc sem rajta.
Én mentem vele,nagyon ment,könnyen irányítható moci volt.
Aztán becserélte egy K8-as busára.
Egyszer láttam Nyiregyen a Kórháznál,tavaj nyáron,és most.Egyből megismertem.
Akkori állapotára hivatkozva ajánlom mindenkinek.
az lenne a legtutibb ha bevennék a motoromat ezt meg ideadnák 1-1be és mindenki boldog
ez a motor egy autókereskedésé jól látom?
EZ NI