Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt! Igaz, hogy most szar idő van, de eljön még a nap, amikor "leszopkodjuk a fácánt a fáról"
Jó volt jó volt jó volt?
mosdt majdnem feltöltötem ogy olyan képet amit nem akartam... a jó élet....
polcon a porcicákat tartom.. az ágyban máés cicák vannak...
ne a polcon tarsd hanem az ágyadba
cimbikém most úgy néz ki én is erős alapokkal fogok érkezni

de még igy is birom a mázsát.. emlékszel ?
kösz este othon ne hagyd
rekettyés... vagy bozótos... pfííjjj
Olyan vagy mint Kőmíves Kelemen, amit este felépítesz, reggelre leomlik! Azért alapozz csak rendesen.
Na jól van emberek! Megyek belebaszom magam a kádba! Ne feledjétek 19:00
fagyálót iszik
tanits mester ... tudatlan vagyok ..
Ilyen hidegben alapozni? Az építkezéseket tavasszal szokták kezdeni nem?!
Mortis! Azt mondta Atis, hogy Móni ma dolgozik, és neki meg nincs kedve egyedül jönni, meg ha el is jönne kocsival, akkor nem tud inni(valami ilyesmire emlékszem) De reméljük hogy ír fórumra és akkor majd megmondja a frankót!
Helló szülinapos! Velem semmi különös, kezdek alapozgatni a mai estére...
Készültök már?
Mé nem jön?
Olyan nincs
Szasztok! Mizu?
Janibácsi! 9363 nem fog jönni...(90%) beszéltem vele telón.
Majd megmutatjuk.Gyere nyugodtan,hamar beletanulsz Amugy olyan 1000-1500 körül lehet szerintem.Bár nekem benzinkutról van, valami pontszerzősdiből
én mondjuk ásványvizet hordanék benne... nem szoktam inni.. azt sem tom hogy kell
egy ilyen céges nekem is kéne... hol lehet ócsóért venni egy sima laposüveget? meg kb mibe fáj egy db.?
Remélem 9363 Ati jelenlétére is lehet mostmár számítani! Nem lehet kifogás! Legalább egy komoly ember is lenne köztünk
Szájberpapa -majd én viszem az én "céges" laposüvegemet-csak fel kéne tölteni valami jófajtával
Igen, minden 30-as hozza a nyugdijasszelvényét A 40 felettiek pedig az ingyenes bérletüket