Tényleg úgy van, ahogy írtad szájber! Az enyém fényvisszaverős, és hiába melegítettem, egy kicsit sem lett nyúlós az anyaga. Ez valami papír alapú szar lehet, nem tudom milyen ragasztóval a hátulján, de mocskos módon ráragadt a felnire. Megpróbálom majd, hogy veszek valami oldószert, hátha feloldja, mert már elkezdtem kapargatni, úgyhogy így már semmiképp sem maradhat.
1.Ha fényvisszaverős.
Esélyed sincs, csak mm-es darabokba jön le, esetleg enyhe melegítés segít valamit, illetve ha ráragasztasz egy másik matricát, ami némileg összetartja.
2.Nem fényvisszaverős.
Melegben sokkal nagyobb az esélyed rá hogy le tudod szedni, de ez se egyben jön le. Ezért a pillanatnyi melegítés se ér sokat.
A maradék ragasztóanyagot, denaturált szesszel le tudod oldani, az nem bántja a festést.Háztartási boltba kapható ~kb. 200Ft körül van.
Helló mindenkinek! Én is fordulok pár kört.....biciklivel Mala! Nincs még pár tasak tartalék napsütésed? Mondtad anno, hogy tettél el a szürkébb napokra is egy keveset... Most kiengedhetnéd!
Felnicsík leszedés!
1.Ha fényvisszaverős.
Esélyed sincs, csak mm-es darabokba jön le, esetleg enyhe melegítés segít valamit, illetve ha ráragasztasz egy másik matricát, ami némileg összetartja.
2.Nem fényvisszaverős.
Melegben sokkal nagyobb az esélyed rá hogy le tudod szedni, de ez se egyben jön le. Ezért a pillanatnyi melegítés se ér sokat.
A maradék ragasztóanyagot, denaturált szesszel le tudod oldani, az nem bántja a festést.Háztartási boltba kapható ~kb. 200Ft körül van.
Indulhatunk!
Itt keleten nem kizárt a néhány órás napsütés!