Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért örölünk,hogy van akinek még megy Ezért ő fizeti a csütörtöki forraltborparty-t
Hurrá!
Akkor te állod mind a 32 ember számláját!
Örüljünk!
Lehet JaniBácsi hogy csak Váltás van?
és még mondja valaki, hogy váltság van
pénz nem számít... csak fekete legyen meg póló.. televagyok

igy van már jeleztem is balázsnak hogy ha nem szólok akkor az ottani póló kell.
Tényleg nem találtam sehol sima fekete pólót. Aki tud vmihelyet ahol lehet vennimegköszönném.
Én pld. egy szürke pólósboltban vettem-de átfestettem feketére
Szerintem aki nem szerez pólót magának, annak megfelel az az anyag, a jobbik, amit te tudsz szerezni Az is kibír 1 évet Akinek meg nem, az szerezzen magának, vagy érje be ezzel és ne reklamáljon Aki egyetért iratkozzon fel Köszi mindenkinek
A fekete pólós boltba nézted már?
valaki tud fekete póló árusító helyet?
motoroskörből ki lesz ott?
Tessék idefele küldeni a nyersanyagot, aki nem tud az szóljon, megyek intézem a dolgokat, írni össze, szólni, csütörtöktől mindenképp ráérek, max. elmegyek redbull bécivel, hogy ne egyedül legyek.
Igen Blazer papó!-Mi a helyzet a 2010-es pólómodellel? Elakadtunk a nyersanyagnál?
Én már visszaszóltam Mortis papónak De már jó lenne elrendezni mindent fiúk.
9363 Ati szombaton várunk!Ez nem Díneres összejövetel! és enni kell csak,-inni meg nem kötelező a részvétel viszont igen
oksa Béci,mi is máshová vagyunk már hívva és eligérkeztünk,de iwiwen vagy telefonon szóljatok vissza Mortisnak!Függetlenül hogy hova mentek
jani én nemoda megyek.
Mala papó jelentkezek én is a szombati vadvacsira-ha beleférek 1. Mala
2. Buster Pisti
3. schöck Béci
4. Bláázer
5. Szájbergyerek
6. Doktóre
7. EJoska ha rám is vonatkozik a meghívás
8. Esenégykáhárom
9. R1 Jani
ha időbe végzek
1. mala
én még nem tudom
Akkor csütörtök este forraltborozás a sétálóban! kire lehet számitani?
Estét kívánok!Mortis papának jelezzetek már vissza a szilveszterrel kapcsolatban.Hadd tudja már, hogy foglalja a helyet vagy nem!
MOst mindent csak áron alul lehet eladni
Na léptem mert dög vagyok !
Akkor szombat !