Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a pazonyí? akire gondolok?
de töled?
akkor miért 4 hónap után szol
Jövő hét szombaton mit szolnátok ha csinálnék egy kis őz pörköltöt és össze ülne az egész csapat mint annak ideén?
lista akit érdekell
1. Mala
2. Buster Pist
3. schöck Béci
4.
5.
6.
7.
Nézd a jó oldalát! Ő lenne a fórum első gyereke!
Hogy fogják hívni a gyereked?
Na szevasztok csávók! Mi a helyzet? Szombat van, aztán már félig bevok rugva... És azért mert tegnap telefonált a csajszi akivel volt egy kis kalandom anno, hogy 4 hónapos terhes.... Fasza Van ez így ....
Gratula a SAShoz!
Nekem csak a bogarak miatt zavaró a plexi nélküliség. A többit meg lehet szokni. Na meg azért is vettem ezt, mert itt nincs akkora kényszer, hogy hùzzam. De az állandó ruháról való bogár paca takarítást nem szeretem. Ezért vettem én is rá egy puigot, de le is vettem mert kidobott pénz az utángyártott. Most gyűjtök a gyárira csak annak horror ára van.
Üdv.
Széles utat!
Jó estét!
jó napot az uraknak
Doky a hegyekben úgyse megyünk 160nal
nekem a Hornetten a 160 nagyon zavaró volt... kicsit bántam is akkor a nakedvásárlást... idomos gépen azért kényelmesebb a városi 160-180as tempó ezen meg rángat a szél sávból sávba.. vigyázni kell...

plexivel meg csak csinyján Bandi. Nagy plexi mögött nincs szél viszont úgy elcsúfítod azt a szép motort
Hát nem akartam úgy mondani hogy a tiéden, de tény hogy a tieden volt. A 160 elviselhető tán, még aztán már nem
az enyémen volt a 160 balázs? kicsit edzeni kell karra és nyakizomra és 200nál is lehet kapaszkodni
Ahogy Karesz mondja valahol nekem is 160nál volt a határ egy naked gépen :)
MIndent eladtam ami a dobozhoz jár. Csak képek vannak
Karesz! Köszi szépen, valami fórumon olvastam,hogy tettek a CBF-re nagy Puig plexit többen is, és lecserélték kissebbre mert így lett okés! Majd utánna nézek milyen méretű volt és olyat szerzek be!
Gratulésön. :-)
Aztán vigyázzatok egymásra!
Kérdezted a szelet, nekem is Nakedem van, én eleinte akartam rá plexit venni, most már nem akarok.
Nekem 160-nál van a határ, ahol már kezd zavaró lenni a szél.
Igen, de majd csak ha jó időlesz akkor akarok tapasztalatott gyűjteni,alig várom. Most is érzem a vesém mert reggel kocsit mostam, délbe meg a fiamat elvittem 1 körre,ő még nem ült rajta és kikönyörögte magának!
Igen a szél... Városban abszolút nem zavaró, hogy nincs szinte semmi szélvédelem, városon kívül viszont nagy sebességnél el kellene az idom meg plexi rá. De mivel nem autópályán használom, és ugye városon kívül is betartjuk a sebbességhatárokat nem vészes. 120-130-ig teljesen elviselhető. Úgyis megtapasztalod majd, mert ugye minden motor más.
Köszi mégegyszer,Doky!
Köszi szépen! Látom te is csupasz géppel tolod,hogy viseled a szelet? Doky mondta,szép is jó is, csak a szél! Hát majd meglátom igaz a hideg miatt még csak a városban fordultam de 70-80nál az edzőcipőmet igencsak átfújta hideg.
én már ki is próbáltam
mégegyszer sok sok balesetmentes kilómétert kívánok !