nem motorral.. ha azzal vagyok 150 el lőttek volna be csak ugye nem lett volna rendszám
voltam ma árut szállítani... már éppen indultam MiSkóciába ahogy fordultam ki otthonról vmi Daewoo megelőzött nekem meg szokás szerint bevérzett a szemem visszakúrtam a Transitot 3omba pedál a padló alatt és leszúrtam a köcsögöt.. fügyölt a turbó rendesen majd ráfordultam az orosi útra ahol tudom hogy van trafi mindig nézem is de pont most felejtettem el.. igy szokott ugye lenni... szóval az idei évet sikerül 30ezer minusszal zárni... ill remélem hogy csak annyi
500 darabos póker zsetonkészlet
Castrol Power 1 Racing 10w50
alkudni lehet motorosoknak alapból 10% kedvezmény
gondolom ezért is jár a büntetőpont szal kúrvajó már van 3 igy is
csütörtökön bennevagyok
Valameik nap elkéne menni korizni! Ki lenne benne?
Ez úgy hiányzott gondolom,mint sz@r a szekrénybe!
voltam ma árut szállítani... már éppen indultam MiSkóciába ahogy fordultam ki otthonról vmi Daewoo megelőzött nekem meg szokás szerint bevérzett a szemem visszakúrtam a Transitot 3omba pedál a padló alatt és leszúrtam a köcsögöt.. fügyölt a turbó rendesen majd ráfordultam az orosi útra ahol tudom hogy van trafi mindig nézem is de pont most felejtettem el.. igy szokott ugye lenni... szóval az idei évet sikerül 30ezer minusszal zárni... ill remélem hogy csak annyi
csurkás miki neked meg név napt
az új aknak marad a sport motor 1430 éves korukig
kérünk még képeket Jani Mikulás úr