Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ez az hogy van egy központi lószar oda küldik neten és úgy jön vissza... nézegettem én sokszor mit hogy csinál úgyhogy nem értem ... vmi megoldás csak van... beszélj az eredetvizsgással hátha tud vmi okosságot...
Nem tudom miért van így,de az előző motoromnál ugyanígy jártam!
Csak szerencsémre Karsai Zsolti addig beszélt a buzi ügyintézővel a bankban,amíg meg nem győzte arról,hogy jó lesz neki az is ami van,mert az is éppen olyan hiteles!
De miért utólag közli,hogy ez nem jó? Miért nem tájékoztat előre,hogy melyik céghez vihetem? Amúgy mindegyik ugyanoda küldi az adatokat.
Doky!Ne,hogy félre értsd én nem téged okollak.
köszi megkaptam holnap szólok minden képpen
E-mail ment!
most a kúrva banknak mé nem mind1 ? az a lényeg hogy adják ki a pénzt és szedjék vissza a többszörösét.. akkor nem értem mit köcsögölnek egy eredetvizsgán..
Bandi sajnálom a dolgot... nem vágtam hogy ilyen előfordulhat... én meg más ismi is hozzá járt sosem volt semmi probléma
na de a nakeddel mikulásozni csak jössz... te vagy a főszervező hé.. nem hagyhacc cserben minket
Egy telefon számot juttassál el hozzám légyszi iwiwen vagy valahogy holnap vissza szólok.
Sajnos nem!
A köcsög bank meghatározza,hogy melyik cég vizsgálódását fogadja el!
vhogy csak vissza tudja csinálni a lóvát.. de ez meg milyen geciség? az eredetvizsga az eredetvizsga mindenhol ... nekem az összes olasz motornál nem volt gond vele se okmányirodában se KPM nél...
Kérd szépen vissza vagy csinálja valamit, hát milyen dolog ez?
CR9EK 3350 Ft., 1930-ba tudom elhozni,ez van polcon is.
CR9EIX 5970 Ft., 3350-be tudom hozni,nincs polcon,rendelni kell,másnapra van.
Szólj,ha kell valamelyik!
Bocs:kidobtam
Ba...meg, ma megcsináltattam a CBF600-ra az eredetvizsgát a Doky ismerőse végezte el, megyek boldogan a bankba erre közli a hölgy,hogy ettől a cégtől ők nem tudják elfogadni! Pedig ugyanúgy a BM akárhova küldte mint más eredetvizsgáló cég. Úgy nézki kidontam17 000 pinzt. Megveszek pedig azt hittem mikulásra lesz 2 Hondám!
mivan mi?
Na mennyé innen...
keresd bigoneoszit, 2000-2500ft körül tudja az iridiumost..
oksa várom előre is köszi
Nem muszáj irridiumos, jó oda a sima is. Szerintem annyival többet nem ér.
Hali!Az enyémbe CR9EK van gyárilag,és azt is tettem bele most is.
Ha gondolod,megkérdezem,hogy mennyibe tudok,de ma csak este leszek újból itt.
Uff mindenkinek tud vki ilyen gyertyát? CR9EK (dupla elektródás), CR9EIX (Iridiumos) 4db ár?:) jah meg melyiket valakinek van tapasztalat, köszike :)

teljesitményhez rendszer kell, nem csak dob! De tudom az sc tuninghoz nem kell
Mortis-jó gépre nem kell semmi csak egy cső-és kívánok