Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Várjál már egy kicsit,mert van aki felvette és gyorsan megnézi még egyszer!
EZ kemény tesókám én is láttam
sehol senki?! pedig már a barátok köztnek is vége felkelni a tv elől
Érdekel,hogy működik a hitelátvállalás?
Megvalósítható,csak nem nagyon reklámozzák a bankok. Nekik egy új hitel jobb,mint egy átvállalt.
Megmarad a hátralévő futamidő,meg fizetendő összeg csak a név változik a csekken.
Kb.120000 az átvállalás költsége és a nevedre kerül a moci.
Nyár elején csináltam végig,számoltunk új hitelt is de így jöttem ki jobban.
Volt már, de jóóóóó Nyalnám a farát...

A végén a buzit figyelitek?

# nincs
nincs óta 24 napok

inkább mennél vissza németbe kurv@'nak te narancsbőrös łehén.

Nah sztem neki se volt még barátnője
Na Kisfiam,ez tényleg odaver.......
szép állmokat mindenkinek. http://video.boon.hu/video/486...
Srácok a Nyíregy Bikers pólókészítésén felbuzdult a debreceni klán is... kicsit mókás logó lesz, amennyiben ez marad! Nyíregynél a motor és a nők, náluk a nagytemplom motorral a menő. Kinek a pap kinek a paplan...
A Cbr marad a lányomnak,ha csak nem kapok érte 1 jó ajánlatot! Amúgy semmi baja 9 ezer km van benne és enyém kezdettől fogva, én járattam be, csak én vezettem eddig, kivéve mikor Doky-nak kölcsön adtam a Harangodi motorosnapon az ügyességi versenyre.
Én semmit sem cáfolok Doky,csak olvass a sorok között!
Mindig egy a közös az e témával kapcsolatos írásaimban,mégpedig hogy a Kawa a király!
lenne aki cserélné arra... még azon is gondolkodok... de msot annyira nem kell a zsé...
akkor mégicsak a pilóta függvénye? magadat cáfolod
akkor a Yahama is csak Rossi miatt jó

na de am. Rossi akármin ülne nyerne ez olyan mint a Suhamer Ferradi dolog...
Ezt a hülyeséget Doky,ezt meg hol találtad?!?
Természetesen a GP-ben is a Kawa a legjobb motor,csak nincs pénzük egy jó pilótára!
Azt hiszem ebben megegyezhetünk!
Vagy cseréljetek Úgyis bejön a 125ös CBR, és mindig is a teljesítményvágy hajtott
bandibá inkább vedd meg a VFR em ne a zsidó bankároknak add a zsét
Térjél észre!
A bank nem engedi átíratni amíg hitel van rajta, nem? Elvileg törzskönyv sincs addig. Ja meg volt valami olyasmi, hogy eltörlik a hitelátvállalást és csak újrahitelezés lesz. Járd körbe ezt a dolgot, kényes dolog a hitel
Én ehhez nemértek
WoW Köszi, megy az archívumba Bárcsak még ilyen zöld lenne minden
Nem baj,hogy N-es csak nem hiszem,hogy a bank csak úgy engedi a hitelt így 1 járművön örökre 1hitel menne tovább ,mindegy hány tulajdonos van az évek alatt!A bank szerintem úgy van vele,hogy minden új tulajtól sarc!
ez így bonyolultnak tűnik. ha csak a hitelátvállalást kell kifizetni akkor én is azt mondom oké, amúgy nem oké. Főleg egy N-es
Ja, amúgy 2éves és 7ezer valamennyi km van benne!