Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jha el vagyok tévedve, bocsi, én már 2010ban lennék várva a Z1000et...
ÁÁÁ egy bolgár macska lemészárolta mielőtt vizet érhetett volna kívánságommal a fülébe...
Mint idén a Yamakkának!
tavaly nem indultam, h legyen másnak is sikerélménye
Teljesen véletlenül DE!
idén
MOst volt
Gondolom szegény hal a kívánságod hallatán infarktust is kapott!
tavaly nem a 9essel nyerte meg kisdudu a gyorsulási versenyt, mikor pont harley találkozó volt?
Nagyon megtetszett tény ami tény.
A kivétel erősíti a szabályt!
Hallottam,hogy már be is íratták ezt a példa nélküli eseményt a Guiness könyvbe,mert ilyen technikával ilyen teljesítmény elérése már-már a csoda kategóriába tartozik! Egyszeri és megismételhetetlen!
Hát ha volna szemed láthatnád, ez egy aranyhal. Itt nem a méret a lényeg(mint mondjuk a cerkámnál ), így könyebb visszadobni...
Na szóval az első kívánságom az volt soha ne legyen ződ motorom...
na ugye. 3 kategóriába is a yamaha uralkodik!
na lehet magyarázkodni.....
Pontosan Lacckó
Nem-nem,Balázs azóta szerelmesedett bele a kilencesbe,miután zx-r közösítette őket egy karikára!
Akkor azonnal rájött,hogy vagy ez,vagy inkább biciklizik,de lejjebb nem adja(feljebb meg nincs semmi)!
ezt nehéz lenne cáfolni, és vitába szállni vele
Ne báncsáá má jóember A honda csak szebben jár akkor is
Fiatalember,tisztán látszik,hogy Ön nem ért a műszaki CSODÁKHOZ!
Talán tessék megmaradni a horgászatnál(bár mint azt a bizonyíték is mutatja,ahhoz sem ért jobban)!
Prototipus ide vagy oda akkor is a motogp-be yamahával nyertek vb-t az idén! A superbike-ba is R1 nyert, a supersportban meg R6! Ez mind ebben az évben egyszerre! Na ez az eredmény
balázs neked nem Z1000 volt az elképzelés?
csak miután mentél az enyémmel rájöttél h nem kell naked? azóta hallom csak a 9est...
ez igaz vóóóóóóóóóót
9363 mi az a levelibéka ott a képen? Hyousing vagy mi ?szemüveg nélkűl nem látom, várj mindjárt felteszem.
Micsoda kamah.. vagy mi? K A W A S A K I? Te jószagú ég az már motort is gyárt? Én azt hittem csak markológépeket és azt is kínában rakják össze...
Ennek azért csak a fele lett lefényképezve,mert így olyan erős,mint némelyik(Honda) másik márka egészben!
hát ja...mindegy honnan fotózza..egy Kawa csak jól nézhet ki!