A kivétel erősíti a szabályt!
Hallottam,hogy már be is íratták ezt a példa nélküli eseményt a Guiness könyvbe,mert ilyen technikával ilyen teljesítmény elérése már-már a csoda kategóriába tartozik! Egyszeri és megismételhetetlen!
Hát ha volna szemed láthatnád, ez egy aranyhal. Itt nem a méret a lényeg(mint mondjuk a cerkámnál ), így könyebb visszadobni...
Na szóval az első kívánságom az volt soha ne legyen ződ motorom...
Nem-nem,Balázs azóta szerelmesedett bele a kilencesbe,miután zx-r közösítette őket egy karikára!
Akkor azonnal rájött,hogy vagy ez,vagy inkább biciklizik,de lejjebb nem adja(feljebb meg nincs semmi)!
Fiatalember,tisztán látszik,hogy Ön nem ért a műszaki CSODÁKHOZ!
Talán tessék megmaradni a horgászatnál(bár mint azt a bizonyíték is mutatja,ahhoz sem ért jobban)!
Prototipus ide vagy oda akkor is a motogp-be yamahával nyertek vb-t az idén! A superbike-ba is R1 nyert, a supersportban meg R6! Ez mind ebben az évben egyszerre! Na ez az eredmény
9363 mi az a levelibéka ott a képen? Hyousing vagy mi ?szemüveg nélkűl nem látom, várj mindjárt felteszem.
Micsoda kamah.. vagy mi? K A W A S A K I? Te jószagú ég az már motort is gyárt? Én azt hittem csak markológépeket és azt is kínában rakják össze...
Hallottam,hogy már be is íratták ezt a példa nélküli eseményt a Guiness könyvbe,mert ilyen technikával ilyen teljesítmény elérése már-már a csoda kategóriába tartozik! Egyszeri és megismételhetetlen!
Na szóval az első kívánságom az volt soha ne legyen ződ motorom...
na lehet magyarázkodni.....
Akkor azonnal rájött,hogy vagy ez,vagy inkább biciklizik,de lejjebb nem adja(feljebb meg nincs semmi)!
Talán tessék megmaradni a horgászatnál(bár mint azt a bizonyíték is mutatja,ahhoz sem ért jobban)!
csak miután mentél az enyémmel rájöttél h nem kell naked? azóta hallom csak a 9est...
Micsoda kamah.. vagy mi? K A W A S A K I? Te jószagú ég az már motort is gyárt? Én azt hittem csak markológépeket és azt is kínában rakják össze...