Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kis desszert! Remélem szeretitek a csokit!
Várjatok mert én itt intézkedek közben meg az árat RedBull RR (Béci) határozza meg. Szóval Ő mondja meg mennyit kell beadni!
Ez menne hátulra akkor, előre meg jobb oldalra kicsi ben ugyanez. Akkor így jó lesz?
Ez jó? Vagy ettől inkább rémálmod lesz?
Blaz nekem L es kel majd ha ütközünk adom a kest
jó a pláza divatbol is
zx-r lökj már fel egy képet hogy jól aludjak
szevasztok blazer tegyél fel egy képet hogy egyröl beszélünk-e aztán xl meg s
Skacok egy "L"-s pólóra vevő vagyok.Malának vagy Mortisnak odaadom a pénzt ha úgy jó?
Manóka sok boldog szülinapot neked! A gépednek pedig gyógyulást!Ha valami alkatrész kell szóljál.Ha nincs szerencséd, akkor összemarta a hengert.Reméljük,hogy szerencsés vagy és hátha a hengerfejnél megy el a kompresszió.Szelepekre gondolok.A hengertömbön kívül van mindenem ami jó
BlazR, én is kérnék a pólóból.Holnap du.4-ig dolgozom aztán valahol ütköznénk, oda adnám a pinzt.
Utólag is boldog születésnapot! Ami a vasaddal történt azt nagyon sajnálom,remélem olcsón megúszod a javítást!
4nap (csütörtök-péntek-szombat-vasárnap) 3000 ft
Szevasztok! Mizu veletek?
Polót mámma meg kéne beszélni, minimum a fórumon, aztán holnap akkor adni befele a pénzt.
Utólag is sok boldog szülcsinapcsit, nagyon sajnálom ami a motorral történt. reméljük nem történt azért semmi komoly.
3 napra 3000 forint?
Tud valaki valamit arról a srácról, akit elbaxtak a reptér elött?
Kiss János

06-70\581-3473
Katona u. 33\a

Sok szerencsét
cs all. jun 18-21 rebels mc motoros találkozó Hajdúdorog Strand fürdőn . 3000ft / személy (ingyen strand,sör sátor stb) +motoros felvonulás + erotikus show (*.*)
köszönöm szépen Zsoltika!
szétszedetem egy szerelővel csak kéne egy telszám a viztornyos srácé az aki jl szerel aszongyátok megakaro m tudni mi a baja ha szétbaszta a hengert a gyürü nem csinálom meg.... akkor valahogy lecserélem....
UHHHH NYami
Utólag is boldog születésnapot!
De ahogy olvastam nemvolt valami mesés!
Akkor végül nemderült ki milet a blokal?
Esetleg ha alkatrész kel hozzá akkor beszélj zlotával Neki van 1 komplet blokja! Lehet hogy 2 öböl össze lehet rakni 1 et :D
Tegnap mondta a blok működőképes csak 2 hengerbe fele anyi a kompreszió mert a hengerbe lekopot valami réteg !
Sok szerencsét a javitáshoz!
szevasztok srácok........... életem legborzasztóbb születésnapját életem át vasárnap ..... tanácstalan és kurvára szarkedvű vagyok ....
a sztori: vasárap
8:15 reggel felklelek szülinapos feeeling boldogság derü süt a nap

8:35 ó mondom megyek kútra tankolok megyek a gyorsulásira

8:50 sorompó előtt a tokaji uton recsegés ropogás a kuplung felöl u atya ur isten tiszta idegesen váltani nemmerősen hazamegyek..

9:10 átöltözve sietve szedem le a burkolatot eresztem le az olajat nézve hogy mi lehet a baj dekli le lamellák le erre látom lelazult a középső nagy anya ami fogja álá komplettó az egészet jpo mondom meghuzom irány vissza.... fel olajjal megint nem jo szar nem emel ki... stb

15:30 jo olvassátok 15:30 kor végeztem mire normálisan megcsináltam hogy fasza legyen

15:45 ki a gyorsulásira motoros dolgok lementek már 2 kor nagy szomoruan átbattyogtam máriapócsra befizettem 1800 forintot a semmiért 20 motoros ha volt jo nem baj van ilyen nyugtattam magam

16:45 indultam tokajba szétnézni modnom legalább jo idő van motorozok ha már ennyit kaptam születésnapomon az élettül erre ......

17:30 a tiszanagyfalui leágazó után 400 méterre recsegés huzom a gázt semmi és le a porba jobb oldalra inditom simán tekerei semmi na mondom szép napod van visszakászálódtam 400 métert a kocsik majd levittek az utrol és hivtam apámat hogy jöjjön értünk....

19:30 re oda is ért a futóval fel a gépet felraktuk irány haza

szép szüli napom volt....

mai nap: nincs olyan kopressziómérü fejem amivel lehetne mérni ezért gumilappal megnéztem a kopressziót az 1 esbe semmi a jobb oldaliba jo és asziem még egy elég gyenge és ez a SZÜLETÉS NAPI AJÉNDÉKOM

összetört szivvel kurvára szar kedvel baszom magam a gép előtt
Jó étvágyat az ebédhez!