Sziasztok!
Ti hová hordjátok a gépet karbiszinkronra? Esedékes lenne és nem tudom, hogy hol csináltassam.
Hallottam egy Suzuki szervizről Nyíregyen. Erről tudtok valamit? Merre van és milyen árakkal dolgoznak?
Ő már az angyalok közül fog letekinteni ránk, de adjuk meg neki azt, ami a szabadságot jelentette számára: Bőgjenek fel a motorok utoljára, Attiláért!
Gyülekező helye: 2015. június 12. péntek 13:00 Nagycserkesz, Petőfi utca. Önkormányzati Hivatal előtt
Temetés kezdete: 13.30
9363 Attilát Aki ismerte vagy csak hallott róla arról a nagyszerű barátról és moto rosról kérlek csatlakozzatok 2015.06 13 szombaton 17:00 kor gyűlekezünk a nyír 1 pláza parkolójába 17:30 kor indulás a baleset hely szinére ott gyertya gyújtás és gáz fröcs mert a motor volt a mindene.
Kérlek titeket minnél többen legyünk a nagy szerű motoros társunk emlékére emlékezünk egyűtt.
egy keszeg nevű figurát ajánlottak nyiregyen eccer, át is vittem 2 felnit. mivel olyan gyorsan dolgozott hogy 2 hét alatt nem készült el hát átmentem nyiregyre, pont jókor. épp egy felnit javított, de mivel! egy hatalmas esztergált danamid dornival, konkrétan a dornival ütött verte a felnit! volt amelyik el is tört a kezelés hatására! hoztam is el tőle a felniket, bár egyet nekem is eltört, olyan flegmán közölte nem bírta az egyengetést. tehát nyiregyen keszeghez NE vidd! gumi-felni
Tudom ki a Te embered, ha hajlandó vagy egy kis logisztikára!
Ti hová hordjátok a gépet karbiszinkronra? Esedékes lenne és nem tudom, hogy hol csináltassam.
Hallottam egy Suzuki szervizről Nyíregyen. Erről tudtok valamit? Merre van és milyen árakkal dolgoznak?
bekenyiniki@gmail.com
Gyülekező helye: 2015. június 12. péntek 13:00 Nagycserkesz, Petőfi utca. Önkormányzati Hivatal előtt
Temetés kezdete: 13.30
Kérlek titeket minnél többen legyünk a nagy szerű motoros társunk emlékére emlékezünk egyűtt.
gumi-felni
Ki tud a környéken kereket görgőzni?
Köszönöm