A facebookon létrehoztam egy csoportot neve csak annyi motorosok 8.744 tagja van. Első rögzített bejegyzésben a 2015.évi motoros rendezvények vannak kb. 250 db-t sikerült eddig összegyűjtenem https://www.facebook.com/group...
Hali!
Valóban hasznos program.
Kétféle bejentés létezik. Egyik a felhasználók alapján (ami szerintem pontos lehet) illetve a rendőrség által leadott előre várható trafik helyszínei is jelölve vannak. (ezek csak várhatóak, szerintem egy terv amitől el tudnak térni a rend őrei)
Ma kicsit barangoltam a városban ki akartam próbálni telón egy progik (TRAFFI HUNTER)
Gondolom senki nem szereti a drága profilképet
tanktayón keresztül lehet látni. a program felhasználók által bejelentett traffipaxok és ellenőrző pontokat jelez
3 helyből egy mérőt nem találtam csak, nagyon kis utca volt vagy csak valaki kipróbálta a jelentést vagy már leléptek
LÉNYEG: szerintem hasznos és minél többen használják (egy klikkel lehet jelenteni is) , annál pontosabb is lesz hajrá
Eladó Arlen Ness kétrészes bőrruhám. Bővebb infót az alábbi hirdetésben olvashattok. Az ár ésszerű kereteken belül alkuképes!
Arlen Ness bőrkombi