Igen. Ő az. Sajnos a baleset elinditott egy szőrnyů folyamatot. Daganat. Pont ahol megütötte a balesetben a fejèt. Sokat küzdött ès csodäkat mutatott az orvosoknak. De.....
Sziasztok.
Tegnap èjszaka Atis (9363)eltàvozott.
Màtol a Jò Isten orszàgàban mororozik
Aki ismerte szemèlyesen az tudja tiszteletremèltò egyenes ès csodàlatos igazi fèrfi volt. Egy HARCOS! Mindíg segítő kezet nyùjtott annak, akinek szüksège volt rà.
Nyíregyhàza zengett ha ő megjelent.
Szeretnèm megkèrni azokat akik ismertèk hogy ha tehetik a tiszteletère hùzzanak egy hatalmas gàzfröccsöt.
KÖSZÖNÖM
Nem,csak új köntöst kapott.Az oldalidomok miatt melegedett mert az F2-be nagyobb felületű hűtő van mint az enyémben eredetileg.Sőt még talán íves is ,de abban nem vagyok biztos.
Van egy Honda cb60f Hornet-em amit még 2010-ben vásároltam. Adódott egy kis problémám nem gyári a kipufogó dobom és nincs hozzá műbizonylatom se az eredeti dob sajnos így jutottam hozzá. Most műszakizna nálam 3. eddig nem volt gond most hirtelen gond lett .... ha tudna esetleg valaki kölcsönözni egy gyári dobot erre a pár órára hálás lennék érte természetesen nem ingyen kérem előre is köszönet! a suller600kukacgmail.com-on elérhető vagyok!
Sziasztok,
Nyíregyházán keresek olyan őrzött parkolót ahová egy-egy éjszakára bátran otthagyhatnám a motoromat.
Van esetleg valakinek bármilyen ötlete?
Niki vagyok. A felesège