Igen 8000 van közte.
Én csak tapasztalatból tudom ajánlani a puhább első gumit,(én sem hittem mennyit számít, míg nem tapasztaltam) fékezésnél az első kerékre terhelődik az összes súly.
A hátsó gumi a te esetedben (v2, nyomaték) hamar el fog fogyni 4-5000 km szerintem.
Lehet érdemes lenne először használt gumiba gondolkozni, csupán 1 próba,tapasztalatszerzés erejéig. 25-30000-ből megoldható első+hátsó
Jó választás, de lehet hogy érdemesebb lenne inkább ezt: http://www.r17.hu/index.php?pa...
Kicsivel puhább, hamarabb el fog kopni hátúl, de előre nagyon kell a puhább, tapadósabb gumi! (lásd Sabato véleményét)
cső! nincs baj, 3. sörnél tartok...itt a városban is van gumi elég, újat baromság sztem venni
megadom az ófehértói gyerek számát, de a kállói úton is foglalkoznak ilyemsivel
A gépkönyv nálad kell hogy legyen, abban fel van tüntetve a gumiméretekkel együtt.
Műszaki adatok megjegyzéssel:
Kerék típusa:öntött
mérete:17M/CxMT5.50 vagy valami ilyesmi
Én csak tapasztalatból tudom ajánlani a puhább első gumit,(én sem hittem mennyit számít, míg nem tapasztaltam) fékezésnél az első kerékre terhelődik az összes súly.
A hátsó gumi a te esetedben (v2, nyomaték) hamar el fog fogyni 4-5000 km szerintem.
Lehet érdemes lenne először használt gumiba gondolkozni, csupán 1 próba,tapasztalatszerzés erejéig. 25-30000-ből megoldható első+hátsó