Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen 8000 van közte.
Én csak tapasztalatból tudom ajánlani a puhább első gumit,(én sem hittem mennyit számít, míg nem tapasztaltam) fékezésnél az első kerékre terhelődik az összes súly.
A hátsó gumi a te esetedben (v2, nyomaték) hamar el fog fogyni 4-5000 km szerintem.
Lehet érdemes lenne először használt gumiba gondolkozni, csupán 1 próba,tapasztalatszerzés erejéig. 25-30000-ből megoldható első+hátsó
ahoz víz-gáz-fűtésszerelőnek kell lenned és jó néhány kazánt fel kell pattintani 1 évben
( és nem szabad szédülni se kéményen se 260 felett )
az enyémottvan az adatlapomon az eladó holmiknál
szatyi add meg a tied vagy ird me az apatiepuletgepeszet@citromail.hu ra és megcsörgetlek
Jaaa, bakker egy ilyen céges autó nekem is jól jönne.
Lehet igazad van Szesze de majdnem 10rugóval hosszabb .szerinted mennyit fog kibírni a hátsógumi a pirelli
ingyen van a benzin céges autó busterpisti
én elsőt is akarok
Jó választás, de lehet hogy érdemesebb lenne inkább ezt: http://www.r17.hu/index.php?pa...
Kicsivel puhább, hamarabb el fog kopni hátúl, de előre nagyon kell a puhább, tapadósabb gumi! (lásd Sabato véleményét)
Lehet én nem értek valamit, de el akartok menni Debrecenbe és Miskolcra is egy nap venni hátsógumit? Nem egyszerűbb megrendelni?
Elérhetőséget tudnál adni holnap rádzörgök
reggel kb 8 00 - 9 00 között
15nél nem adok többet egy hátsó guminál...zx-r érdekelne a tied, de én csak jövőre akarok gumiba fektetni, télre minek...
giskard öszinte vagyok .
uj gumira gyüjtök már kb 2 hónapja .
utána lehet hogy a többi használt lessz de most szeretnék ujat
Mikor gondoltátok az indulást éppen ráérek egész nap eddig úgy néz ki
mind a kettö helyre
miskolcon is van 1 guminagyker
szombaton mikor kezdődik a teremcross? ma megvettem én is a jegyet és 16óra van ráírva ha így van akkor már 2kor el kell kezdeni iszogatni
abgixxer most akkor debrecenbe és miskolcra is menni akartok?vagy csak az 1ik?
cső! nincs baj, 3. sörnél tartok...itt a városban is van gumi elég, újat baromság sztem venni
megadom az ófehértói gyerek számát, de a kállói úton is foglalkoznak ilyemsivel
elősször is heló giskard !
nagyon feszült vagy nem ?
vigyek 1 kis páleszt ?
Hali MENTŐ(s)angyal!
A gépkönyv nálad kell hogy legyen, abban fel van tüntetve a gumiméretekkel együtt.
Műszaki adatok megjegyzéssel:
Kerék típusa:öntött
mérete:17M/CxMT5.50 vagy valami ilyesmi
egyenesben minden gumival lehet menni, szóval neked tökmindegy