Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha minden igaz a facebook-ra is sikerült felraknom eseményként!
khm.....khm....én tudom ki a tökös gyerek........kire lehet számítani.........
jól beírtál magadtól, de amúgy megyek szerintem...
Ha az időjárás engedi eddig ez a létszám(szerintem):
-mala
-R1jani
-szeszefz6
-scbali
-giskard
-
abgixer
-buster pisti(?)
-jocó(hayabusa)
-egy haverom(cbr)
-gyia(?)
-én
Norbi ma este már abba alszol?
Miku ruha kötelező!
ja igen az le maradt természetesen mikulás ruha kötelező
És MIKULÁS RUHA lesz rajta!
Beszereztem ÉN is a miku rucit, kanyarkirály (abgixxer) a tiedét is!
Mint írtam már dec.5 vasárnap gyülekező 12:00 pláza felvonulás indulása legkésőbb 12:30
és bárki jöhet természetesen egy feltétel azért van csak az jőjön aki tud normálisan csapatban rendezetn közlekedni
Hali nemtomi!
Az alufelnis Keszeg is ki tudja centírozni a kereket, ott van Karsaiék udvarában, felnijavítás van kiírva a kapura!
Bocsi Sabató,azt hittem Szesze irta.Persze szerintem is jöjjenek a robisok is aki tudja az 50-60-at tartani.De csak miku-ruhában!
Írtam az iwiw-en a nyíregyházi motoros oldal gazdijának ,hogy írja ki üzenőfalra.! Tömeg-tömeg-tömeg!
R1Jani az az én felvetésem volt,de szerintem ragaszkodjunk hozzá! CSAK MIKU ruhában! Ja a robisok is jöhetnek.
Mia baj a bírósággal szemben?A simai úton a régi Bmw szalon mellett is csinálnak meg a Tvasvári úton a Seat valent mellett Pit Stop a gumis neve
Hali nem tudtok egy gumist nyíregyen ahol centíroznak motorkereket?A bírósággal szembenin kívül mert oda nem viszem.Csak centírozni kellene.
Láttátok Győrben és Székesfehérváron is mennyien voltak-a robogósok miatt. Ide is csatlakozhatnának a kis fiatalok,ha beöltöznek,persze.A városba ugyse mennénk gyorsan,nehogy lefújja a mikusapkát
Jó az ötlet Mala! Tavaly és azelőtt is voltunk,de csak páran De igaza van Szaszának-csakis Mikuruhában!Vagy krampusznőcisben lehet Ez feltétel legyen!Megyek is és veszek én is gyorsan.
Megvan a miki ruci,csini.
Kezeit csókolom kedves Dolly, szasztok srácok!
Jó éjt mindenkinek!
ugyan ott mint most..csak lehet pucéron..miku ruha nélkül....még jó h én nézegetem nagy unalmamban a reklám újságokat:D na jó éjt mindenkinek:)
Imába is foglalom a neved!
Hol lennénk mi nélküled?!
na látjátok...jó ha van egy Dolly is köztetek néha...:D de csak néha:D