Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most úgy néz ki, április 20 környéke, Kecskemét.
Koszonom az infot! Akkor addig donteni kell. Elso futam mikor szokott lenni?
Nos, nem ismerem a mezonyt, de hajlok az egyuttmukodesre barkivel. Aki tud valamilyen megoldast ajanlani, azzal szivesen egyeztetnek. Piliscsaban lakom, a versenymotor is innen indulna utnak a futamokra.

kiskezitcsókolom, gyöttem nyerni!
No, már megint volt nálam gyorsabb...
A versenyzői licenc kiváltásának határideje február 15. Ára kb.15 rugó.

A nevezési díj általában 10 rugó.
Határidő nincs, kiváltod a liszenszet (14-15ezer), aztán az első versenyen beállsz a sorba, hogy "kiskezitcsókolom, gyöttem neveznyi". Az idén a nevezzési díj 10e pénz volt az első alkalommal, aztán minden egyes versenyen csökkent 500 Ft-al. Egyébként lehetséges, hogy van a környékeden kupás kolléga, akivel össze tudnál fogni, szinte mindannyian így járunk versenyekre (az én autómon sincs horog).
Mar neztem a muszaki kiirast! Az a gond, hogy hiaba van olcsora kitalalva a dolog az egesz bajnoksag igy is draga nekem. No nem a arcatlanul nagy nevezesi dij miatt (azt se tudom mennyi, mert azt nem is neztem), hanem nekem gondom van a motor szallitasaval. Nincs se furgon, se utanfuto, se vonohorog. Ezt csak olyan anyagi raforditassal tudnam feloldani, amit nem vallalok, ezert probalok tobb embert hivni a kornyekrol, hogy meg tudjuk osztani a koltsegeket. Hatha akad utanfuto es vonohorgos kocsi. Ha ez meg volna, akkor gyors megyek aztan veszek valahonnan egy MZ-t, mert jeleneleg az sincs. Amugy mikor van a nevezesi hatarido?
A hsz-ed középső részével nem tudok mit kezdeni, akár arabul is írhattad volna, akkor se értenék belőle kevesebbet (na jó, egy kicsit túlzok ), de a végével mélységesen egyetértek . Ki kő használni a lehetőséget, amíg van rá alkalom . Ha érdekel komolyabban a téma, a honlapunkon ki van téve a jövő évi műszaki kiírás is ...
majd hivlak,mert nem tudom mikor érkezek,vödör van nálam nem kell hoznod
Békés Boldog Karácsonyt Kivánok mindenkinek
A kepleteket tudom, az nem eleg. Legyen eleg, me' utalom ezeket.
Tudja valaki a dalszövegét kívülről?
http://youtu.be/GBF7OpJGUWM
Ja bocs !
Neked(tek) is Kellemes ünnepeket Boldog uj évet!

Meg hamár ennyire benne vagyok, akkor mindenkinek!
Köszönöm szépen én is!
Annyian leszünk, hogy már a rajtnál összeér az eleje meg a vége.
A korabbiakat folytatva alig foglalkoztam vele. Egy amolyan mellekvaganynak tekintheto eredmenyem van: siman megy bioetanollal is.

A telen megprobalok marni bele egy dugattyuszoknya ala erkezo szivocsatornat, hogy tovabb javuljon az elotoltes (Jelenleg a szoknya beleszol a memranvezerlesbe, mert a dugot sem ablakoltam ki - tul nagy ablak kellene, feltem, hogy eltorik.) Lehet, hogy egy 5. felomlocsatorna kialakitasaval fogom megoldani, hogy direktbe legyen a henger is toltve - a CZ krosszt is igy oldottam meg (csak annal 3 felomlo volt osszesen.) Majd meglatom, hogy mennyi hely van ehhez. Kap egy masik kompfuzort is, mert ez tul durva. Tovabba elektornikus gyujtas kell, mert belebeg a megszakito.

Ennel sokkal erdekesebb, hogy tervezek betorni az MZ-kupaba es mint jo fideszes probalok magammal vinni meg egy embert! Jo lenne palyazgatni tobbet es az anyagiak csak az MZ kupat teszik lehetove (illetve azt sem biztos).
Köszi, Neked is! Hogy áll a tyuningemzé-projekt?
Boldog Karacsonyt es sikerekben gazdag Ujevet minden MZ tulajnak!
Bazi te csak akkor ülj motorra ha árnyékban van legalább 30 fok
Köszi Bendi.Bazi Akkor vödörrel rohanjak, hogy mértékkel igyunk..
hurka ,,,,,pálinkát még nem kostoltam,Vödörrel Rohanó Tominak mondtam holnap jöjjön át
hurka van a plastiknál még vagy a fasza debreceni
mért én már várom szet ba az ideg
azt úgy jól kihagynám
BAZI majd februárba igy megyünk