Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vérszívók, mi?
Oszt' brümmög már? Vagy csak pózolsz vele ?
Ehun vagyok e
No oszt megtáltosodott a vinyigli?
Vagy a Korda! Monjuk azé a Záray vámosi se nem kutya!
Ezen rajta van kend?
http://www.youtube.com/watch?v...
Oszt' ha nem, mérnem?
Háááááááááát tavasz az nincs Bár sütött a nap......de volt 5fok vagy annyi se Hó nemkell....................
Főtettem a gyútást...
Nálatok már tavasz van?
Vagy csak nálunk esik ez a rohadt HÓ?
Bamme télleg
Az igazi örökződ az nem a FENYŐ (Miki)
örökződ rn'r
Sziasztok!
Mz lánc eladó! Nem tudom a méreteit de új! Patentszemmel.
1000ft
Ez a sok rohadt pálinka má megint! Elpusztítom a rohadékot!
Úgy!
Údy valahogy!
Sziasztok.Segítségeteket szeretném kérni egy Trophy(125 ös) val kapcsolatban.A probléma ott van, hogy sehogyan az Istenért sem akar szikrát adni.Próbáltam aksival, hajtottam fúróval, csatlakozokat lecsiszoltam, megszakitot kicseréltem újra,egész elektronikát átnéztem, mind hiába.Mi lehet a hiba oka, miért nem ad sehogy sem szikrát?Ha valakinek volt hasonló problémája segithetne.Vagy van valaki Veszprém környéki elektronikai szakértő köztetek?
Vannak alternatívák, csak az a baj, hogy itthon a mofaker a heidenau gumik importőre. A többi gumikereskedő is tőle veszi, vagy vele hozatja a gumijait (legalábbis elviekben), így nem hiszem, hogy mások olcsóbban és újabb gumikat tudnának kínálni mint a mofaker.
Ami a többieknél van az biztos, hogy raktárkészlet és ahogy benike is mondta régiek (~2008 körüliek).
Szóval amíg a mofaker nem csipkedi magát addig nem lesz friss ropogós RSW gumija senkinek, hacsak nem megy ki valaki németbe és hoz magának.
Iszonyat ára van , és én úgy tudom már csak a k65-be van rsw! No meg itten nincs kedvezményem!
Ehen van egy alternatíva, hamár mofáék nem csipkedik magukat :
http://ttgumi.hu/index.php?opt...
Az árak szerintem ugyanolyanok, mint a mofánál, én lehet, hogy beugrok hozzájuk a hét elején, ha lesz időnk. Úgyis a főfaluban dolgozunk jövő héten.....
Kuckol még a Continental, a haverok ilyen gumikat használnak jóval erősebb motorokon, oszt' mégis jó Nekik . Na majmeglássuk....
Azé mégsenem mindeggy! Versenyzők csak a nagyon friss gumikat használják! Tapasztalat mondatja velem, hogy nem ugyanolyan tulajdonságokkal bír egy abroncs ha már 2-3 éves, és ez nem csak a speckó abroncsokra vonatkozik! Csak azokra hatványozottabban!
No meg különben, hogy adom el luxinak a szezon végén? 3 évesen? Hogy állna a szája?
alessza
tapadás=mosott gumi