Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itten vagyok e
mivanmá hun vagytok a 11221-es hozzászólásom olyan jó sikerűt hogy mindenki infarktust kapott...
nem cikizni, az a manager munkrucim...
majdmeglásssuk...
megtaláltam közötte dzsípíejszt, és rákötöttem egy kóbor macsek nyakára, na, bottal üthetitek a pízt....
Jaja indult is a kaszinóba egy hagyományos 50-50%-ban egyeztünk meg remélem megduplázza a manit
remélem oké lesz mr darage ment kaszinózni? megegyeztetek hogy osztjuk a nyereményt?
Szerintem jól sikerült,kérdés hogy a tanár is igy gondolja e
olyan messziről nehezen ér ide a festék majd ha itthon leszel festegetünk viszga?
festve az enyém lett
Most az én vázamról vagy a tiedről beszélsz?
Megkapta az első sor festéket a váz
Láttam mit műveltél a hétvégén
A jeladót benne hagytad ugye
Jelentem a pénz mostmár nem az én tulajdonomban van Az öltönyös Mr. Darage átvette a szajrét
Helló mindenkinek! Akit tud 150-es etz-be 16 colos első kereket az azonnal szóljon! Gumi és tárcsa nem kell csak a felni!
most beszéltem Sayer Úrral, szombaton veszem át az árut....
vigyázz mit kérsz mer beőtözik ez az állat
Puff!Lehet akadna mindkettő......
Ja aszittem hozol valahonnan vmi jobb festéket me mosmán kéne nekem is vagy 2deci fekete a zemzé telóra meg a zoldaldeklire azé kérdeztem a múltkor hogy mentek-é Csabára.......................
Úh! ahhoz sok pia kell, meg rosszlányok! Ha érted mire gondolok! Nem rondák, rosszak!
Fekete lesz az tuti lehet simán ecsettel mert nem biztos hogy megéri sokat rádolgozni van ezen is sérülés csak kisebb mint a mostanin.
Ne muszály ahhoz motort venned hogy meglátogass bennünket!Jöhetsz amúgyis......
Na félre a tréfát! Mikor akarod festetni a vázat meg milen fesékkel?
Valami jobb ajánlat?