Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No akkó, hogy lesz
az én számom nem kell senkinek
Ilyenre lenn szükségem csak zsír újra tud valaki
Erről beszélek én is
Embörök én má naggyon izgulok
kiadtam a kézből a zs-t
Nem értem mé kell bonyolítani a dolgot! Mindenki odaadja, vagy eljuttatja hozzád a lóvét! Mikor ez megvan te szépen elhozod, aztán meg mindenki elhozza valahogy tőled! Mé kéne ketten menni érte! Eggyik ekkor nem ér rá a másik meg akkor, aztán segg lesz a számból!
most akkó mivan dióná van má a tiéd ára, vagymivan...
És akkó, hogy kerő hozzám a píz?
ez a megoldás nekem jó... ha mindenkinek megfelel akkor lehet így...
pl: Én megadom Benikének a Kisdió telefonszámát és majd ő megadja neked, ha készen vannak a kütyük, ekkor te veszed a telefont hívod kisdiót és megbeszélitek vele az időpontot, hogy hol s mikor veszitek át a czuccot utána mindenki szétszórja további megbeszélés szerint.
Oksa!
De félre téve a viccet, hogy legyen?
No meg nekem is!?
No meg Luxiéknak is jó, mert amíg nem látják Kakucson a 46,95-öt addig tudják, hogy még gyorsulni kell!
Próbálkozni kő! Időmérő hiányában nem sikerült kipróbálnom pár dolgot! Pl: Euroring 17 vagy 18! Kanyarok jobban jönnek ki 18-al, de lehet az egyenesekben jobb a 17! A végeredmény a lényeg!
Na jónapot! Ehinvagyok egy kicsit én is. Nincs netem otthon, ősöknél vagyok, nemtom, mikor jönnek bekötni az új előfizut ...
Látom, megy az élet, csak azt nem tudom, az a köridőmérő sokat gyorsít az mözön ? Én inkább pályanapba fektetem a lóvét, jobb helyen van az ott ....monnyuk tudom, ezért most kapok a pofámra . No mindegy is, lehet rámfér ....
Szedd el diótól a lóvét addig míg el nem issza! Oszt ha ez megvan, akkó szójá oszt adom a számlaszámom átutalod, én meg jó elmotorozom!
na akkó most hogy lesz a tranzakcsijó... van valami forgatókönyv...
jó reggelt talán kicsit jobbat
oda adtuk a zsét a dílernek légyszi értesíts bennünket mikor és hol veheti át a szajrét
Jóóóreggelt vietnám!
A lesz a
Bemész oszt piros vagy fekete!
Megduplázod a lóvét!
Lesz miből járni a kaszinóba