Nem értem mé kell bonyolítani a dolgot! Mindenki odaadja, vagy eljuttatja hozzád a lóvét! Mikor ez megvan te szépen elhozod, aztán meg mindenki elhozza valahogy tőled! Mé kéne ketten menni érte! Eggyik ekkor nem ér rá a másik meg akkor, aztán segg lesz a számból!
pl: Én megadom Benikének a Kisdió telefonszámát és majd ő megadja neked, ha készen vannak a kütyük, ekkor te veszed a telefont hívod kisdiót és megbeszélitek vele az időpontot, hogy hol s mikor veszitek át a czuccot utána mindenki szétszórja további megbeszélés szerint.
Próbálkozni kő! Időmérő hiányában nem sikerült kipróbálnom pár dolgot! Pl: Euroring 17 vagy 18! Kanyarok jobban jönnek ki 18-al, de lehet az egyenesekben jobb a 17! A végeredmény a lényeg!
Na jónapot! Ehinvagyok egy kicsit én is. Nincs netem otthon, ősöknél vagyok, nemtom, mikor jönnek bekötni az új előfizut ...
Látom, megy az élet, csak azt nem tudom, az a köridőmérő sokat gyorsít az mözön ? Én inkább pályanapba fektetem a lóvét, jobb helyen van az ott ....monnyuk tudom, ezért most kapok a pofámra . No mindegy is, lehet rámfér ....
az én számom nem kell senkinek