Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fa nélkül lehet ugynis mi sajna gázzal tüzelünk
Oszt ammeg mi a ráknak! Úgy csinász mint a kezdők! 1000-es motornál mi a fasznak? Ne idegíjé mán föl!
Asszem 15+fa! 20 a jeladóval, de abbó nem kő csak egy! De ha jól tudom már van mindenhol beépített!
a fordulatot kell mindig fent tartani 10 alá ne essen és nincs problem
Inkább egy fokozatkijelző féláron! .
mennyiért
szayerg azt hiszem így hivják tavaly 20eft-t mondott rá
Embörök! Köridőmérő érdekel valakit! Gondótam veszünk párat oszt kész a alku tárgya!
Zsombi! No mostmá nyilatkozzá, hogy mennyi az annyi Kakucson, mert má mindenhol mást regélnek!
Énmánnem! .
mi ez a nagy csend mindeki a zasszonyt mássza
az ötfelömlős k250esről hallotál már vagy esetleg láttál is ilyet?
jah egyébként meg életben kell valamivel tartani a topikot mert egyébként túl nagy lenne a csen azt meg ki szereti
Szétesett az 5.-em Bgyarmaton, úgyhogy megyek a Bambihoz alkatrészért, aztán nála, vagy a Mamiban fogom összetenni. Ha gondoljátok szólok, mikor lehet jönni!
rendicsek majd segítek hogy begyorsulj
Az jó, ha megtaláltad mond el nekem is, mert eddig 4 új vázat használtam el, de én semmit sem éreztem. Hátha én is megtudom a tutit
nem tuning az csak megfelelő váz kiválasztása pontosabban a köztük lévő külömbség megtalálása
Jól látom, hogy már megint "tuningon" megy a feszülés?
Üdv!
Elcserélném Simson s51n-es motorom 125 vagy 150-es ETZ-re! Akár papírok nélkülire is! Jó állapotú legyen!
e-mail: evil1937@citromail.hu
Mz ts 125 (150 nem tudom h melyik a jó megnevezés régi motorokhoz nem nagyon értek)
szeva kis ts vagy 4seb 250es vagy /1 alkatrészeid vannak?
Sziasztok Ts allkatrészeke eladók ha érdekl valakit valami írjon egy e-mailt az adatlapomon lévő címre. képeket tudok küldeni!
Kedves sporttársak !
Azt mondja meg nekem valaki, hogy májusban milyen verseny lesz? Kunmadár? Hiába keresem, nem találom .
mint azt lejeb írtam teljesen szabályos a dolog
Na látom most a váz van gorcső alatt.
Azt is meg lehet nézni nálam,van most két motor is egy új fiatal tinánnak,és a Kamondinak a motorja.Ezért mondtam,hogy szivesen látok mindenkit,teljeskörü nézelődésre,és a felmerülő kérdésekre szivesen válaszolunk,és segítünk .Így hát jelezzétek mikor jönnétek.De jöhettek meglepetés szerüen is,és azonnal rendelkezésre fogok állni. Örülnék ha tisztázódnának ezek a tuning kérdések. A váz kiírásban azt is módosítjuk,hogy semmilyen megerősitése tilos.( purhabbal,vagy egyébb térhálós anyaggal való kitöltése tilos)
Ez igy jó lesz?