Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen
Igen
Nem!
Szép jó napot!
ÍRemélem ma is mindenki motorozott.....
2030-ban kb.
Te kapsz FJR-t pohi?
Küldtem mailt
Hat, ki tudja ;) Ma tuti h nem kerul bele tobb, de holnap azert majd kiteszunk magunkert... :] ki merre megy ma?
Nem nem ez a saját a cégesben 69.000 km van
Gondolom nem a "cégesben"?
Én idén 5100-nál tarok.....összesen 26000-van a mociban....
Haliiiiii!

Alszok kicsit délután és felpörög az élet? Jó látni benneteket!

Asszem én ma átlépem a 10 ezret! Valaki most fél 8tól egy Visegrád- Esztergom melegszendvics túra? Velem meg kinaival!
Szia Kozmax! És szia mindenki!

Az exup szelep csörgésének kiküszöbölése mennyibe kerülne? És mikor érnél rá megcsinálni. Már nagyon zavar....hosszú 1 órás meló vagy rövidebb idő?
Te is nagyon nyomod
Nem kostólgatni a "barátnőm"! . .
Még hogy sok a melo
Visszahívtalak, csak nem voltál kapcsolható...
Vettem 2 doboz Castrolt a YW-ben.
Meg látni lehetett, ahogy az aszfalt nyomja ki magából a meleget...
Hívtalak! Vettél láncspray-t?
Lesz az 10ezer is évvégére.
Csak így tovább!
Ma történt velem. Elengedtem egy CBR 400-s hondás hölgyet a lámpánál és valahogy megint mellé kerültem. Rámosolyogtam, Ő meg vissza. Intettem, Ő meg vissza.......Szóval jó volt Egyből jó hangulatom lett. Még az az 5 db. csekk se tudta elrontani, ami kiesett a postaládából, mikor kinyitottam.
egyre nagyobb a szerelem, nagyon jol kijovunk ;) Pont nekem valo kis kezdo motor, varosban mindenki megnezi mikor kozlekedunk...a benzinkuton erdekesen szoktak nezni mikor meglatnak, erre meg nem teljesen jottem ra hogy miert, de talan azert mert itt nalunk nem olyan megszokott h csaj motorozzon...mindenesetre nemsokara megvan az elso ezresem, szoval azert haladunk :)
Csak nem sok volt a közlekedő?
Most értem haza: Jászberényi-Hungária-Szerémi-Hungária-Váci-Hungária-Kerepesi-
Keresztúri-Jászberényi. Bőven sok volt...
Kakucs!
Milyen az új "bringa"?