Én actat kérdectem,hogy bictoc nem cértőcc meg?
Nem írtam cemmi véleményetet Teee,Belyá!
Ne cértőcckögyé! Gyóóó!Nincen mile!
Naaaa,vizsga?/helyzetjelző!/
Jó érzés is meg rossz is.
Rossz, mert nem nézed ki belőlem azért mert nőből vagyol.
Viszont jó érzés is, mert többet teljesítettem, mint amire számítottál?!
A vizsgát pedig párom megoldottam. Egyszerűen a pillanat leállítóval állította le. Így égve maradt a tompított. Amikor rákérdezett a pali a helyzetjelzőre, akkor annyit mondott, hogy nincs, mert ez mindig világít.
Olvasgattam a tegnapi adagotokat és úgy gondoltam, hogy teszek fel pár képet én is. Nem szoktam a gumit fotózgatni, vagyis nem is volt róla kép, de a kedvedért csináltam róla. Amit látsz, az 1,5 éves jogsival a mátrában. Úgy gondolom és úgy is érzem, hogy lesz ez még jobb is. Nem ismerem a mátrát, nem tudom kívülről a kanyarokat mint a környezetemben nagyon sokan. KB 8-szor voltam fent.
Bocsi a rossz minőségért, de telóval csináltam.
Azért szívesen fogadom a kritikát is. Nem vagyok sértődékeny.
Na megyek gurulni
szuahélibe nyomgyuk a cövegeléstetet!
Én NEM VAGYOK BEKÉPZELT!
Ninc mile!Félre éltettél!
Minden ticcelettem a Tietek!
OLVASS VICCA BELYA!NEM ÍRTAM ROSSZAT!
Nem írtam cemmi véleményetet Teee,Belyá!
Ne cértőcckögyé! Gyóóó!Nincen mile!
Naaaa,vizsga?/helyzetjelző!/
Rossz, mert nem nézed ki belőlem azért mert nőből vagyol.
Viszont jó érzés is, mert többet teljesítettem, mint amire számítottál?!
A vizsgát pedig párom megoldottam. Egyszerűen a pillanat leállítóval állította le. Így égve maradt a tompított. Amikor rákérdezett a pali a helyzetjelzőre, akkor annyit mondott, hogy nincs, mert ez mindig világít.
Most ez annyira kevés?
Nem nézed ki belőle?
Köszi
Naaaa,más...:mi volt a VIZSGÁN BELYÁ?
....DE ŐSZINTÉN!
Olvasgattam a tegnapi adagotokat és úgy gondoltam, hogy teszek fel pár képet én is. Nem szoktam a gumit fotózgatni, vagyis nem is volt róla kép, de a kedvedért csináltam róla. Amit látsz, az 1,5 éves jogsival a mátrában. Úgy gondolom és úgy is érzem, hogy lesz ez még jobb is. Nem ismerem a mátrát, nem tudom kívülről a kanyarokat mint a környezetemben nagyon sokan. KB 8-szor voltam fent.
Bocsi a rossz minőségért, de telóval csináltam.
Azért szívesen fogadom a kritikát is. Nem vagyok sértődékeny.
Majors?Árprilis8.-ai vagy?
Pont most nincs nagy vasam, mikor a lányok "szervezkednek" ...pedig Úgy mennék . Elmennék velük