jó neked, hogy kimotoroztad a 400-t nekem lehet , hogy még most sem sikerülne
pedig mentem már néhány km-t
ja a 600-t meg sokan nem tudják kimotorozni soha
csak a fókáknak a súly miatt kell
Legelső motorom egy kawa gpz 400 r 88-as évjárat. Amikor belekezdtem a jogsiba, még nem is motoroztam. Amikor mondtam azoktatómnak (haver ), hogy mi a helyzet, eléggé tartott az ötlettől. A lényeg, hogy azon a nyáron kimotoroztam. Kevés volt. 600-as akartam, de lebeszéltek róla, minek. Azt is kimotoroznám egy nyár alatt, akkor vegyek olyat, ami sokáig kitart mellettem. Hát így lett a zx9r. Imádom. Eleinte tartottam tőle, hiszen a 400-as 50 lovas volt, ez pedig 140. De semmi probléma nem volt. Egyből rákaptam a jóra és mentem éjjel-nappal. Nem is vagyok boldog, ha nem motorozhatok. Nekem ez az életem.
Nem is akarok családot alapítani, mert akkor kimaradna elég hosszú idő, azt pedig semmi pénzért.
Motor mániás lettem. Gyerek koromban is nézegettem őket (eger), de soha sem álmodtam arról, hogy egyszer én is motorozni fogok.
Akik ismernek, azok azt modják, hogy őrült vagyok!
Nyugi Emiatt nem harapjuk le a fejed
Nekem tavaly lett meg a jogsim, májusban, és én sem motoroztam előtte sosem, csak vittek, de ez utóbbit meguntam A mostani gépem az Első, és szerintem még 2 évig biztosan az is lesz, de majd kiderül mennyire vayok fejlődő képes
A másik: a lányok meg úgyis ésszel mennek, legyen bármilyen gépük. Nem húzzák rá eszetlenül a gázt
Na akkor bevallom az igazságot. Tennap Kawagirl kérdezte, hogy mióta motorozok.
Voltam olyan pofátlan és nem válaszoltam rá. Bocánat.
Úgy gondolom, vagyis úgy érzem, hogy mindenki másképp halad. Nagyon sok mindentől függ, hogy mennyi idő elteltével, milyen szintre jutunk el.
Én tehetséges vagyok!
Na jó. Ezt eldönti mindenki, hogy mit gondol rólam, ha látott már motorozni.
Soha nem motoroztam és a családban senki sem.
Nem ismertem egy motorost sem. 2005.06.09.-én lett meg a jogsim.
Nem voltam a mátrába.
Párom meglepiből motorral akart jönni dolgozni, hogy egyből mehessek. Persze ezt is elszúrtam neki, mert felhívtam hogy jöjjön az én kis drágámmal. Szóval oda az örömszerzés. Na mindegy, 3 körül elindultam haza hatvanból. Mondta ő, hogy egy kicsit el van borulva, de nem gondoltam, hogy ennyire.
Na mindegy. Majd holnap!
Belya, rögtön egy 150 lovas géppel kezdel? Én is ZX9R-t akarok venni. Kicsit félek tőle. De most megláttam, hogy Te 25 évesen ezzel kezdessz... Már nem is félek annyira Vagy én vagyok félős, vagy te vagy túl merész? Legalábbis nem vagy műmájer.
Mivel tegnap kiderült, hogy kell rá egy külön izzó a helyzetjelzőnek, páron azon vaciclált, hogy kéne megoldani ezt a problémát gyorsan, hogy meglegyen a műszaki.
Annyi volt az egész, hogy beállt vele a műhelybe (vizsgáztatni) és nem a kulccsal állította le, hanem a pillanat megállítóval. Vagyis, égve maradt a tompított. Szűken ennyi.
Annyit mondott még, hogy ezen alapból ég a lámpa, azért nincs benne külön helyzetjelző.
Az ipse nem nézegette, hogy hogy is áll a kulcs.
Ha kérte volna, hogy tegye parkírra, akkor cumi lett volna.
De nem!
És ez a lények.
Van 2 évem, hogy rendbe tegyem.
Az M1-en szó volt a Pannónia gyártásának elindításáról