Mivel csak utolsó utáni pillanatban tudom konfirmálni a részvételem nem nagyon akarok belevauzni, de a 2-es ut felső részét addig kell kiélvezni, amíg
1. nem taposták ki a kamionok
2. nem kell fizetni érte.
Milyen komoly útvonalterveződ van
Amúgy tetszik a terv , majd megbeszéljük,
hogy hol találkozzunk(ha lehet a nagyfalut kihagyom )
TeeJay: Húzzzá bele!
Apropó valaki tud olyan korrekt útvonaltervező progit amelyben 5-nél több megállót
be lehet szerkeszteni? (Igen, mielőtt írnátok tudom, hogy a benzintankom alkalmas arra,
hogy megtegyek 250Km-t )
Jogsi hiány miatt szerintem hétfőn annyira nem ugrálok mert tuti sok rendőr lesz és úgy járok mint márc. 15-én! Még 2 hét és kész a különbözeti....utána már nincs akadááááály!
Kinevezzük Bébet főnöknek!
Már vázolta is a tervet:"Összedobok egyet Gondoltam, hogy elmegyek Vácig, aztán innét a Duna mellet egyenesen fel, egészen az északi határig (itt van Kemence a hegyek közt), aztán visszafelé át a Szlovákokhoz (Helemba után asszem), és majd Letkésnél be ismét hozzánk."
Hétfőn Szlovákiába szervezünk egy kis gurulást...Ha valakit érdekel a dolog, írjon!
Jövőhét csütörtök?
Még egy (vagy mégse) utolsó Klubtali?
Még a Kozma se tudta "kézbetartani" ...Vazzzeeee Olyan "Erős" .
Mennék én is, de félek letolnálak titeket az útról . .
jó messzíről kell nézni
1. nem taposták ki a kamionok
2. nem kell fizetni érte.
Csak egyedül jönnél?
Amúgy tetszik a terv , majd megbeszéljük,
hogy hol találkozzunk(ha lehet a nagyfalut kihagyom )
TeeJay: Húzzzá bele!
Apropó valaki tud olyan korrekt útvonaltervező progit amelyben 5-nél több megállót
be lehet szerkeszteni? (Igen, mielőtt írnátok tudom, hogy a benzintankom alkalmas arra,
hogy megtegyek 250Km-t )
Már vázolta is a tervet:"Összedobok egyet Gondoltam, hogy elmegyek Vácig, aztán innét a Duna mellet egyenesen fel, egészen az északi határig (itt van Kemence a hegyek közt), aztán visszafelé át a Szlovákokhoz (Helemba után asszem), és majd Letkésnél be ismét hozzánk."
Azért még érdeklődök, hogy hátha olcsóbban találok.
Ha nem, akkor a Te beszerződ lesz a nyerő!
Van és 15ezer Ft