Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kunhegyesen szombaton, motorkiállítás és szépségverseny. Gyertek minél többen!
!
Szorgos népünk győzni fog...
Ezt a sok szorgos embert! Szép csendben dolgoznak!
Évadnyitó 1x van csak, pályanap többször is.....
Oksa...
Sajnos azt nem igérem hogy elviszük mert az asszony később is jön, meg már tele van a verda.
De az még "messze" van. Addig még beszélünk
....értelek.....az tökéletesen megfelel. Láttam egy helyszínelős filmet valamelyik nap, és abban volt egy nagy benga nő aki agyonnyomta a pasit. Na erről beugrott, hogy én ezt meg sem kérdeztem, hogy mik a paraméterek......csak rávágtam, hogy persze elviszem. Megnyugodtam, ennyit elbír a hátsó konzol. Egyébként van már pontos indulási terv. Hol lesz a gyülekező, mikor....stb. Arra gondoltam, hogy a oldaltáskáimat beraknám az autótokba és akkor kényelmesebb lenne a lánynak az utazás hátul. A fontosabb dolgokat mint pl:esőruha meg berakom a tanktáskába........
Ahogy láttam pont "ideális" ,csak hát én nem vihetem mert jön az asszony is kocsival és hülyén jönne ki a dolog.
Kb. 165-170 magas 60 kg. körül....A haja szinére nem emlékszem mert nem azt néztem.
Akkor is a BORDÓ!
Most jut eszembe...... ....a lány akit vinni kell....az milyen testalkatú .....kg ....csak, hogy gyúrjak e addig vagy könnyen elbírom
Hát.....sejtettem, de nem akartam felhozni a témát
Te se tudtad hogy "BI" vagyok? .
Gratula tuning Többiek:Csakis a fekete....vagy a kék, de a bordó az olyan csajos szín.....
Remélem is .
.
Gratula!
Annyira azért csak nem zörrentünk össze.
gyerekek meg van a kresz vizsgám A1ből
75/71
Nekem is a bordó jön be...., csak kiváncsi voltam a véleményetekre.
Zsubaby!
Biztos!
Ezen volt "annak idején" az "összezörrenésünk", mert azt hitted hogy viccelek a neveddel. Pedig Tényleg Őt is PONTOSAN úgy hívják mint Téged
Reméljük változni fog addíg az időjárás!
TJ: Le lehet szállni a gépemről, nem eladó

Gino:még nem tudom a szombatot. H.ringes nyilt nap van, és azt kiihagyni..... cPéntekig eldől
Minden májer bedob 15-et és megvesszük a géped és átalakítjuk pályagépnek...
Ahhoz hozzál innivalót is!
Na, megálmodtad a szombatot?