Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jajj, te szegény! Majd átküldjük valamelyik lyányt, hogy simogassa meg a buksidat.

Izé, ha most nem használod az FZ1-et, akkor elvihetem?
Majd én sajnállak Nálam is torokfájás, meg rosszullét. MA má be sem mentem melózni
Jó napot Májerek! Tata: szép napos idő, 11 fok,de a lázam még mindig tart, 37,9. Sajnáljon már valaki!!!!
Hi. Csak dolgoznod ne kelljen ...
még gondolkozzak h valami bróker cég miyen lenne, de ez nyugisabb azért egy picivel... vagy valami piacelemző dolog is jöhet, még nem tudom pontosan de tetszik ez is:)
De megdumálhatjuk, hogy te lesze la belső ember...
Te is egy rohadt bankár leszel?! Fúj, utállak.
majd szeptemberben koptatom megint a diplomaírással egybekötve...
nem:) én a gyakornoki székemet koptatom egy bankban. és várom h menjünk kajálni addig nem projektezek tovább:)
Nekem nagy kedvencem volt a 250/1-es! Jó nyomatékos gép!
Neked nem a fősuli/egyetem padjait kellene ilyenkor koptatni?
Akkor még nem ismert igazából.
Megkéri az árát, de gyönyörűűűűűű.
lehet nem kedvelt:D:D

Én TS-en és ETZ-n lovagoltam. Bár bnőm apja eladott előlem egy Trophy-t...
"... - Medve, kihúznál a halállistádról?
- Persze Nyuszika!"
Annak a nőnek még egy önálló mondata nem volt. Szíjjártóval össze lehetne kötni és elküldeni őket kreatív tréningre...
Kunczénak legalább van humora, a többi parlamenti faszról ez sem mondható el.
Te melyik napon nem leszel kinn? És előreláthatólag mennyi hülye kérdésre kell válaszolnod?
Kozmax, Bence!
E"mehetnek kend" az sunyiba...
Hello mindenkienk.
Végre tegnap este kész lett a motorom és mentem si vele egy kört.Igaz olyan hideg volt hogy majdnem lefagyott a..... de azért jó volt.Viszont ma fantasztikus idő van szoval én lépek is haza mindjárt és motorozok eggyet.Remélem máshol is van jó idő és sokan adják motorozásra a fejüket ma.
Jó gurulást mindenkinek!!!!