Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt honnan szedted? Mert én ilyenről nem tok...
Szia!

És az "VR" (vagy RV? ) minek volt a rövidítése ennel a gépnél Próbáltam keresni az RF400-ról anyagot a neten, de tömérdek orosz oldal jött fel.
VC
Valve Controll. Vagy Variable Controll. Változó vezérlés.
Jó estét.
Mi a különbség (már ha van) az RF400 és az RF400VC között?
Én egynek büszke tulajdonosa voltam
Okés.
a CB-1ben ugyanaz a blokk van
A csámpás V4-esed megrontott, már jó ideje piszkálja a fantáziámat...
A CBR400 is?

Azt hittem az csak a CB1-ben meg a VFR-ben volt.
Ízlések és pofonok...
Szerintem az RF400 az egyik legszebb motor a 90-es évekből.
Fogaskerék vezérlésű????
nálam csak is a CBR és VFR a befuto és mindkettö fogaskerék vezérlésü
Technikailag botrányos
Suzuki...nekem megint nem teccc (külsőleg) Erről a tipusról pl. semmit sem tudok. Amikor motort keresgéltem ilyenre véletlenül sem gondoltam.
Rémlik valami, ezt már említetted.
Lojzi azt mondta, hogy technikailag botrányos, de ez is megfordult már a fejemben...
Gyárira nem is
Ezen gondolkodok, hogy jövőre megcsináltatom Picurka fejidomját ilyenre. Pár évig még biztosan hű társam lesz
Ja, de abból is csak a tré utángyártottakat. Amennyire ismerem az idomárakat, nem szeretnék gyárira pénzt költeni...
Idom problémára megoldás: teljesen átalakíttatod a fejidomot.
Pl. egy 600as akármilyen vas idomjait ráméretezed, bár ehhez a lámpákat is alakítgatni kell
Te inkább ezen agyalj...

Vegyed meg a cbr400ast, Kozmaxszal felturbóztatod, csináltatsz egy plasztikai műtétet magadon, és szabad a pálya De ha kinőnéd a gépet, gondolj rám!!!
Jaja, ez viszont tényleg gond. 1. lépésként idom le.
Sok? Te vagy az első aki ezt mondja...

Komolyan, azért néztem inkább a 400-asokat, mert nem sokkal nehezebbek, de akár 1.5x erősebbek is lehetnek. Főleg ha, átalakítjuk és teljesen "race" változat lesz belőle...
Az összessel egy hatalmas probléma van: belpiacosak, és ha darabokra zúzod a pályán, nézheted a törött idomokat, no meg az egyéb alkatrészeket
Végülis jobban néz ki, mint a 400as tesója. A fejidom az szép rajta, de a többi. Pl a tank - nekem -túl szögletes.
A kérés az, hogy mennyit bírna, no meg mennyire öreg.