Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a Castrol nekem sokszor még 600 km is fent volt. ugye nem indulás elött fujod be a láncod
napot!!!

láncállapot jelentésem a következö:
34ezer van benne, még egy 5-öt szerintem elmegy.
Castrol és S100
a lánc élet tartalma nagyban függ az ápolásátol. én brigéciol viz jött be tisztitásához.
kb.33000 km-nél cseréltem,Castrolt használtam,de találtam jobbat,olajos alapú,sok kerül belőle a felnire,de még 3-400km után is tapintható a láncon.A castrol meg eltűnt róla mindíg.
Most D.I.D van rajta. 10000-et mentem vele,de még nem kellett utánállítani.
Na, MOST vegyél vissza!!!
Különben is a Yamaha monnyonmále!
Yes,yes,yes.
De ugye ez Yamaha, ami jó minőségű.
42 ezernél nekem, de még nincs annyira rossz állapotban, de nem akarok a szezonban vacakolni vele. Most van időm. De nem sok lehet már neki.
napot!

kozmax - sirály az ülésed! szépen megcsinálta a mókus karmi! ne izélj, h mindig magas labda, ha megjelensz. egy ilyen CSÓKOSsal senki sem merne kekeckedni

tegnap hajnal 4ig enyhítettem aszfalt-elvonási tüneteimet egy xboxon autós játékokkal holnap meg meghajtom a kicsikémet, ha az időjárás is úgy akarja!
Aaaaaa, azon mar tul vagyok
a szomszed oregasszony szerintem azota veri a ferje fejet
de az nyaron volt, az meg olyan regen volt mar

akartok hamar nyarat??
Mindezt hol lehet +tekinteni?
legközelebb pizsi nélkül menj ki és biztos felforrósodik a levegő +garantált tömegkarambol az utcán
Itt esik az eső .Elmegyek iszok egy kaffé rundót hátha kisüt a nap .ui: a tegnap esti libamáj+rosé isteni volt
Meg erre mifelénk az út is taknyos... Hiába csak február vagy mi van
Akkor leheljed, v szerezz egy hajszaritot!
pizsiben voltam az erkelyen, de nem mondhatnam, hogy izzadni kezdtem a hoseg miat ...
pedig nem tiltakoznek, ha igy lenne MAR
Hááát. A gyep még zuzmarás.
Mázlista!
Gurulj helyettem is!!!
Van mit bepótolnod
ezek szerint TE nem melozol
nincs meg koran a motorhoz???
Süt a nap. Lehet, hogy mégis lesz motorozás?
Jo reggelt!
Jó reggelt!
Ahoj!

Kezdhetem a sört?

RK XW-gyűrűs (525): kb. 14.000 (ekkor már nagyon gáz volt; az utolsó 4.000km esőmotorozás), Spray: ProTec + rendszeresen takarítva petróleummal

Mostani: D.I.D X-gyűrűs (530): kb. 6.000km van benne, a beállás után kétszer feszítettem. Spray: Castrol (fehér); petróleumot még nem látott, esőt viszont sokat...
Reggelt!
Megint melóból
~17.000-nél kell készülni a cserére?
Az enyémben ~29.000-nél a 3/4-nél van jelzés szerint.
Ugye a Honda az...
Apropó indítok egy körkérdést!
Kinek mennyi km.-nél kell(ett) láncot cserélni?
És mit használ a lánc ápolásához(olaj,láncspray,sár ...)
Jóóóóóóóreggelt !

Na megyek aludni.Szasztok!
én meg megjöttem
igy van!!

én is léptem!!! jo éccakát