abba belehalnek most
nalam az a "normalis", ha hetvegen f8kor mar porgok, de a tegnap ejszaka utan...
delben meg mint egy holdkoros, ugy maszkaltam.
11kor meg a kanapen aludtam
Én is igy szoktam felhúzom középálványra a gépet!!!
Előkészitem a brigéciolt,a féktisztítót,és a láncsprayt.
Akkor jövök csak rá hogy az én gépem kardános ugyhogy ezt a mutatványt a láncal meghagynám nektek sok sikert hozzá
(ha valamit utáltam az előző gépeimben ez a b.zi cirkusz a láncal ugyhogy mindenkivel eggyüttérzek áki müveli a mazohizmus eme formályát)
Lánc téma: 17 ezer vana mociban, lánc, -kerék még szinte gyári állapotban.
Én Motul, ill. Castrol sprayt használok, nem annyira km, inkább szükség szerint.
Motormosáskor brigeciolos, vizes mosás (fémtisztáig) után kompresszorral szoktam a vizet kifújni a szemek közül, maradék szennyeződés lánctisztítóval eltávolítva, majd alapos befújás, döntő részt a lánc belsejére.
Ezután még egy kis féktisztítós takarítás a felnin, lengővillán, stb...
Időszakos fujkálásokat én is általában, mikor hazaérek, a meleg láncon ejtem meg.
Nekem a motul road plusjött be a trip 2-t ráálítom és kb 500anként fújom szigorúan este mikor hazaérek a mocizásból és még meleg a lánc. 2-3ezrenként Háztartási lakkbenzinnel alapos tisztítás.Vizes mosás után 10perc laza gurulás hogy kicsapja a vizrt a görgőktől meg felmelegedjen és utánna fújás. Eddig bejött
Nem az igazi még, de pár hát még és sokkal jobb idő lesz (remélem)...