Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok. gondoltam,probáltam poénos lenni
Te,ez az iwiw kezdőlapja!
Ide vitted az ülést?
nem én adom el én is csak röhögtem
hello!

ma megérkezett a rendőrségi határozat: (nyomozást megszüntetik)

INDOKLÁS

A rendelkezésre álló adatok alapján 2006.12.13 napján 14óra 45 perc körüli időben a Kunszentmiklós lakott területén ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen rendszámú piros Lada típusú személygépkocsival közlekedett az Széchenyi utcán a Kecskeméti út irányból a tavasz utca felé. Haladása során a Széchenyi utca 1/B szám alatt lévő balra ívelő beláthatatlan útkanyarulatban áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol Fk. Janovics József közlekedett az általa vezetett Honda típusú segédmotor kerékpárral, aki ezt észlelve a baleset elkerülése érdekében lassított, a kormányt jobbra irányított, melynek következtében elesett. A segédmotor kerékpár az esés következtében nekicsúszott a bal oldali útpadkán leparkolt ......... forgalmi rendszámú Suzuki típusú személygépkocsinak. A balesetet követően az ismeretlen személy az általa vezetett gépkocsival megállás és segítségnyújtás nélkül a Tavasz utca irányába a helyszínről eltávozott.
napot!

ma voltam a hringen egy megbeszélésen. megdobbant a kicsi szívem a kanyargó aszfalt láttán
Azért van akinek sikerült.egy fokkal jobb:
Nah igen, ez is egy olyan kivételes helyzet amikor jóljön ha van az embernek kocsija is.
Esik Nem hoztam esernyőt, és nincsenkapucnim sem
Elázoooook
Szia mara!
Néha szoktam irogatni,de látom "esvéd" van már.
"Mia a szent sz..r!"

nem fikázni, egyszerüen megkell mutatni, hogy is kell jobbat csinálni
Hát sjana jah.
De semmi gond, szombaton én tuti gurulok valamerre.Csak jönne már meg az a rohadt olajszűrő.Hétfő óta hitegetnek hogy max 48 óra és itt lessz.
Azóta is
valamikor dolgozni is kell
Hi all.
Nah hogy-hogy nem gurul ma senki? Jó az idő, bár itt kicsit felhős de attol még lehet menni
Ok. Köszönöm.
Szia Norbi!!! Ezer éve nem láttalak fórumon!
Mia a szent sz..r!
Érdekel a gép,mit kérsz érte
eldó quad
Azt hiszem elmegyek, meg RedBull nelkul is
csak kicsit ossze kell szednem magam. meg az kisautomat is el kel vinnem a szerelo bacsihoz, mert valami bukkanon fennakadtunk es csorog szegeny rettenetesen
Nana, aludni majd öregkorban!
Én még randit is mondtam le Beszkárt miatt!
Gyere, kapsz Red Bullt meg KV-t!
Mara!
megprobalok levergodni, csak en este 7kor mar majd" kiesek a szamon, olyan almos vagyok
de majd alszom elotte egy kicsit
Kíváncsian várom

Jók legyetek, valszeg már csak este jelentkezem ismét, remélem, személyesen.
Ááááá, dög unalom! Se kordon, se rohamrendőr, simán be tudok jönni dolgozni amikor akarok! Így már semmi poén nincs benne!

De honlapszerkesztésben egyre jobb vagyok, majd este mondom, hogy hova lehet irogatni!
Csak vigyázz magadra, a tenoristák nehogy elfoglalják a munkahelyed, és túszul ejtsenek
Köcönöm cépen! Remélem összejön! A plusz egy fő meg a kinai lesz.

Borsoka jössz ma???????