Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neked tényleg angol nyelvű a billengyűzeted???

Amúgy Boldog Valentin Napot Minden Hölgynek a Fórumon!!!
ment a meghívó, de legyen türelmes, mert én is 4-5 nap alatt kaptam meg.
küldenek majd hozzá egy 17 eves gyereklanyt
sokkot kap es meg a problemajat se fogja tudni elmondani
Hát ha fiatalabb lesz az a kolleganő ,mint a mostani,akkor jót!!!!
azt melyik pályán
Hali Tomato!

Tegnap mégse mentem Csepelre. A cégnél ahova mentem volna azt mondták, inkább ma kijön hozzám egy kolléganőjük. Remélem jó cserét csináltam

Na megállj!!!!!!!!Jösz te még az én...... PÁLYÁMRA......
majd jól körbemotorozlak
akár most is
Mi az hogy 3 tank benzin???Én úgy tudom hogy a honda termeli a benzint.......és majd a te tankodból fogunk mi is tankolni "csóró" Yamahások....
Mikor mehetek a robiért????....motorozni akarok!!!!!!!!!!!!

Amúgy minden rendben és JÓ REGGELT
jo napot!!!!

sztédzs hozott egy pár katalogust a környérröl, és egy részletes térképet. a clubtalira leviszem öket. talált ezen kivül még nagyon jo program lehetöségeket
ez uton is köszönjük az intézését az ügynek
elmondása szerint lengyeleknél a forintot nagyon rosszul váltják, érdemessebb euroval a zsebben neki indulni. plusz a szlováliában tankolando benzin mennyisége, ami minimum 3 tankolás.
pohi én Kb.: 20ezer forintal számolok/fö
ez még csúnyán a 7 közepe,még ennyi visszavan!
Jo reggelt!

Nem, ez alapvetoen DBA hirdetesnek indult, csak ez lett belole. DBA-nak lenni ennle a cegnel azt jelenti, hogy normalis esetben munkaidejenek 75%-an lablogat. Ennek elkerulese vegett egyeb taszkok...
jó reggelt
Viragos Joreggelt
MAR szerda van!!!! Vagyis mar mindjart hetvege
Jó reggelt!
Höhööö beértem a munkahelyre!
Reggelt!
Höhööö hazaérteeeem
köszi tomato.jövök eggyel!
Elment a meghívó!!!

Na most már tényleg JÓCCCCCAKÁT!!
babámnak kellene: zsuzskandi@citromail.hu

köszönöm szépen!!!
Szivesen elküldöm csak írd a mail címet
volt egy barátom,neki karbis volt az utolsók közül.kb 10-11 l-t evett,de ment mint az állat.ez lett a vége is.
akkor szerettem bele én is az xx-be,d lehet már nem kéne.
én már egyszer kértem pari!
igaz,hogy akkor rossz volt a géped.meg klubtag se vagyok,de legalább 21.éig kölcsönadhatnád!
Nem ígérek olyat amit nem tudok betartani. Sajnos nem keresem halálra magam, most nagy gyűjtésben vagyok, hogy mire megyünk Zakopane-ba a motor teljesen jó legyen műszakilag és a költőpénzem is legyen annyi, hogy ne keljen fukarkodnom, mert akkor az egész nem ér semmit. Apropó, erről jut eszembe mennyi pénzt hoztok /fő a túrára......csak, hogy tudjak viszonyítani....meg az érdekel még, hogy hol váltotok pénzt....előtte valahol, vagy a határon majd

Beszkártos bulin megjelenni, ha szerencsém van akkor Májusban tudok, mert motoros megújjító képzésen leszek Nagytétényben 2 hétig, akkor tutira le tudok majd menni de csak kólázni, mert elég csúnyal lenne egy 900-as Yamahával részegen nyomuló motoros rendőr

Jó éjt mindenkinek !!! Én is pihizek, mert holnap angol tanfolyam......
joccakát