Mi az hogy 3 tank benzin???Én úgy tudom hogy a honda termeli a benzint.......és majd a te tankodból fogunk mi is tankolni "csóró" Yamahások....
Mikor mehetek a robiért????....motorozni akarok!!!!!!!!!!!!
sztédzs hozott egy pár katalogust a környérröl, és egy részletes térképet. a clubtalira leviszem öket. talált ezen kivül még nagyon jo program lehetöségeket
ez uton is köszönjük az intézését az ügynek
elmondása szerint lengyeleknél a forintot nagyon rosszul váltják, érdemessebb euroval a zsebben neki indulni. plusz a szlováliában tankolando benzin mennyisége, ami minimum 3 tankolás. pohi én Kb.: 20ezer forintal számolok/fö
Nem, ez alapvetoen DBA hirdetesnek indult, csak ez lett belole. DBA-nak lenni ennle a cegnel azt jelenti, hogy normalis esetben munkaidejenek 75%-an lablogat. Ennek elkerulese vegett egyeb taszkok...
volt egy barátom,neki karbis volt az utolsók közül.kb 10-11 l-t evett,de ment mint az állat.ez lett a vége is.
akkor szerettem bele én is az xx-be,d lehet már nem kéne.
Nem ígérek olyat amit nem tudok betartani. Sajnos nem keresem halálra magam, most nagy gyűjtésben vagyok, hogy mire megyünk Zakopane-ba a motor teljesen jó legyen műszakilag és a költőpénzem is legyen annyi, hogy ne keljen fukarkodnom, mert akkor az egész nem ér semmit. Apropó, erről jut eszembe mennyi pénzt hoztok /fő a túrára......csak, hogy tudjak viszonyítani....meg az érdekel még, hogy hol váltotok pénzt....előtte valahol, vagy a határon majd
Beszkártos bulin megjelenni, ha szerencsém van akkor Májusban tudok, mert motoros megújjító képzésen leszek Nagytétényben 2 hétig, akkor tutira le tudok majd menni de csak kólázni, mert elég csúnyal lenne egy 900-as Yamahával részegen nyomuló motoros rendőr
Jó éjt mindenkinek !!! Én is pihizek, mert holnap angol tanfolyam......
Amúgy Boldog Valentin Napot Minden Hölgynek a Fórumon!!!