Értelek, a motor alapból nekem is tetszik, de amint egy ilyet használó sráctól hallottam egy benzinkútnál történő beszélgetés során "annyit eszik mint egy 1500-ös Lada" az eltántorít tőle, valamint a fejidom nekem nagyon ódivatúnak tűnik.......De ízlések és pofonok........
Tudtam, hogy te voltár Pari, azt mondják paradicsomfestésű sisakban menekült az elkövető egy nagy sötét színű izmos géppel eggyesek fekete autónak nézték mert olyan izmos, de én sejtettem, hogy ez csak egy Yamaha Fazer lehet És tudom ám hogy veled volt a Chuck Norris is, mert nála mindíg van géppityu
A kifogás odaért? Megfelelőnek tartod? Meg tudod írni?
Én most pucolom a kalasnyikovot, az éjszakai lövöldözés után Legalább lesz okuk mindenkit bezárni aki rossz szemmel néz rájuk......mert az biztos tenorista
Pohi ha tudsz akkor gyere le a klubtalira.....akár kocsival is és max kólázol
Túrázni(van nyomaték és kényelmes)....pályázni(van benne pówer )....hát a városba nem az igazi....de azért van a robi
A kifogás odaért? Megfelelőnek tartod? Meg tudod írni?
Tegnap voltam egy Honda kereskedésbe és könybe lábat a szemem mikor ráűltem az XX-re
ezt nézegetem
Én most pucolom a kalasnyikovot, az éjszakai lövöldözés után Legalább lesz okuk mindenkit bezárni aki rossz szemmel néz rájuk......mert az biztos tenorista
Na itt van vége a politikának!!!!!!!!!!
Mizújs Fóka?????????????
Van egy IWIW-s meghívóm!!!!
Jóccakát.
Jócccccccakát!!!
Igaz hogy 65-be került de most SZJUPER!!!Max nem veszek a nejemnek sisakot a motor-kiállításon
TeeJay:lecserélnek?