Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ááááááááá nem hiszem hogy sokat eszik , de aki tudja az azonnal nyilatkozzon
Na léptem alukálni!!
Pohi ha tudsz akkor gyere le a klubtalira.....akár kocsival is és max kólázol
Nagyon szívesen, bár figyelmeztetlek, hogy ha ez most bejön akkor figyelj oda, mert később már nem tudsz minden pontjára hívatkozni, szóval óvatosan
Értelek, a motor alapból nekem is tetszik, de amint egy ilyet használó sráctól hallottam egy benzinkútnál történő beszélgetés során "annyit eszik mint egy 1500-ös Lada" az eltántorít tőle, valamint a fejidom nekem nagyon ódivatúnak tűnik.......De ízlések és pofonok........
Pont JÓ!! az FZS 1000
Túrázni(van nyomaték és kényelmes)....pályázni(van benne pówer )....hát a városba nem az igazi....de azért van a robi
persze ez nem szupersport gép de amire mi használjuk arra kiváló
Köszi!!!!!!!! Megjött
Ok. értem , már kezdtem félni, hogy nem tetszik, vagy nem tartod megfelelőnek
a fazerrel semmi gond, ez csak nagyon tecc nekem
Csúnya ........Akkor már inkább az FJR ........bár azt sem értem mi a gondotok a Fazerrel???
még csak most csinálták meg a gépem...................de nézem hogy megjött-e!!!!
Tudtam, hogy te voltár Pari, azt mondják paradicsomfestésű sisakban menekült az elkövető egy nagy sötét színű izmos géppel eggyesek fekete autónak nézték mert olyan izmos, de én sejtettem, hogy ez csak egy Yamaha Fazer lehet És tudom ám hogy veled volt a Chuck Norris is, mert nála mindíg van géppityu

A kifogás odaért? Megfelelőnek tartod? Meg tudod írni?
Jaj ne is mond.
Tegnap voltam egy Honda kereskedésbe és könybe lábat a szemem mikor ráűltem az XX-re
semmi xtra kis TV aztán pihi

ezt nézegetem
Mindenki TV-k

Én most pucolom a kalasnyikovot, az éjszakai lövöldözés után Legalább lesz okuk mindenkit bezárni aki rossz szemmel néz rájuk......mert az biztos tenorista

Na itt van vége a politikának!!!!!!!!!!

Mizújs Fóka?????????????
estét
Ha valakit érdekel

Van egy IWIW-s meghívóm!!!!
Na léptem.
Jóccakát.
Mindenki Tv-t néz?!?
Ekkora az élmény????
léptem is tesztelni az új videókártyát.............

Jócccccccakát!!!
Jó az itthoni gépem (számító)

Igaz hogy 65-be került de most SZJUPER!!!Max nem veszek a nejemnek sisakot a motor-kiállításon
Estét!
TeeJay:lecserélnek?
wahaha... úgy laza 1 óra és énis mehetek haza
No, en leptem jo mulatast nektek.