Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó kis tejfölös rakottkrumplit!
Elküldtem iwiw-re.
Az egyetlen baj ha mennénk közösen az E.ringre szívesen innék mindenkivel egy pohárral, de hát ha vezetünk nem lehet, viszont túra alkalmával esetleg?
mit esztek?
de chile es del afrika tok mas kategoria
pedig mennyi finom boruk van... igazan kene venni par uveggel es vegigiszogatni oket egy jo kis vacsora mellett
ettol fuggetlenul feher felszaraz, szurkebarat v chardonnay.
ha esetleg valaki latogatoba akarna jonni
Inkább ide gyere vacsizni,ígérem kapsz hozzá tejjját is ,mint a múltkor,de csak akkor ha TL-el jössz!
hűűűű!
te is borszakértő vagy!
aha
szólj mikor mész. én még csak 1x voltam.
viszont a hambi most jól jönne.
Magyarok?
megvan a cdjük.
egész hallgatható.rock szerű.
Még jó, hogy édes, hiszen csemege bor...

De csak száráznak titulálhatnánk mondjuk egy chilei vagy dél-afrikai bor mellett...
Nem félre érteni, nem azért mondtam.
Télleg nem.
Nah mert az milyen?
Vajon 29 éves korban is megvan még a nőkben a 80 évesek iránti szerelem vagy ez addigra elmúlik? Ha nem akkor értem miért vagyok kicsi.
WoW!!!
egyszer akkor mostmar tenyleg lemegyek az Euroringre. legfeljebb eszek egy hamburgert es hazajovok es egy jot dumalunk a friss levegon!!!
Passzolok.
simán! átlátok az üveghegyen is túlra!
TJ,
osszesen esti egy poharrol van szo, vacsora helyett.
Fozes kozben igazan jol esett.
A cserszegi fuszeres nekem kicsit edes... de egy ido utan ugye barmit...
mégegyszer nem írom le!

na jó:partizán?
Brain, Brain...

Nem hallottad még a 3 bikás viccet?
És Én adom fel kÖnnyen?

szÉp Álmokat
te ellatsz idaig???
Nah ez most viszonylag sértő volt a számomra.Mi az hogy kicsi vagyok? Valószínűleg akkor nem olvastad hogy 20 az a kicsi.Jó, lehet nem vagyok egy kiöregdett vadászkutya, de éppen ezért vagyok jobb!
tarka: kiket? nem ismerem.

Borsó: Chardonnay nem rossz, de akkor inkáb cserszegi fűszeres. De ha mértéktelen piálásról van szó, akkor egy egyszerű rizling is jó lesz.

ERRŐL BESZÉLTEM!