:-DDD az izraeli cuccot nem ismerem, de pár hónapja az éjszakában összefutottam egy izraeli leányzóval, aki elég hatásosan mutatott fogásokat. 28 éves, és már asszem 4 évet volt katona, basszus. és részegen úgy lőtt célba, mint én fénykoromban..
a thai nekem újdonság, régen karate volt, de sokat kihagytam. most próbálom összekaparni a kondíciómat, h ne az erőnléten nyúljak ki, mint a béka
ha végzek a munkával, akkor hazaviszem a gépet, és már otthon ráizzítok egy viszkivel a nagy ijedtségre, meg a hideg télre, de ha nem, akkor szárazon és józanul várom a hívásodat, kedves BANDI
Wado-ryu,csak el puhult...
Kraw-maga,hobby(izraeli közelharc)
Box,amig nem vettem otthonra magamnak zsákot,és még azért is hagytam azt abba mert az edzőm azzal fárasztott hogy versenyezzek és én moinden edzésen elmondtam hogy már nincs időm válogatott lenni, és nem is akarok pupos csiga lenni mint a női boxolók..
nincs komoly para, a múlt héten egy edzésen két partnert semmisítettem meg. az egyiknek sunyi módon ráestem a lábára, uh kificamodott a bokája, a másiknak meg lerúgtam a nemrég műtött térdkalácsát az ilyenek mennek mindegy, milyen a küzdelem, csak etikátlan legyen
ja, edzek, csak thai-t, nem kick-et. és a k*rva meló miatt a héten nem tudtam még menni basszus.. eltunyulok és péppé vernek! bár eddig is ez volt a helyzet
a thai nekem újdonság, régen karate volt, de sokat kihagytam. most próbálom összekaparni a kondíciómat, h ne az erőnléten nyúljak ki, mint a béka