Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:-DDD az izraeli cuccot nem ismerem, de pár hónapja az éjszakában összefutottam egy izraeli leányzóval, aki elég hatásosan mutatott fogásokat. 28 éves, és már asszem 4 évet volt katona, basszus. és részegen úgy lőtt célba, mint én fénykoromban..

a thai nekem újdonság, régen karate volt, de sokat kihagytam. most próbálom összekaparni a kondíciómat, h ne az erőnléten nyúljak ki, mint a béka
Már most kijelentem, hogy NEM VISZEK HAZA SENKIT!!

Mielőtt megint félreértések lennének ebből....
Én már csak ilyen hülye vagyok, hogy ilyenkor kelek

Az egy dolog, hogy múltkor ott voltál és előtte, megazelőtt hm ...
a bandit meg sem hallom
lehet hogy inkább nem kocsival kéne jönnöm?
whiskey redbullal jöhetne nagy mennyiségben
ha végzek a munkával, akkor hazaviszem a gépet, és már otthon ráizzítok egy viszkivel a nagy ijedtségre, meg a hideg télre, de ha nem, akkor szárazon és józanul várom a hívásodat, kedves BANDI
Wado-ryu,csak el puhult...
Kraw-maga,hobby(izraeli közelharc)
Box,amig nem vettem otthonra magamnak zsákot,és még azért is hagytam azt abba mert az edzőm azzal fárasztott hogy versenyezzek és én moinden edzésen elmondtam hogy már nincs időm válogatott lenni, és nem is akarok pupos csiga lenni mint a női boxolók..
én még időben ottleszek! 7 körül jövök, addíg kibírod szárazon alkeszkám?
te milyen stílusban játszottál küzdősportilag?

andrew - csörögj bátran, attól függően, h mennyire leszek ittas, majd vagy felveszem, vagy kevésbé
kösz az útinform számot! Ha elkavarodok bizalommal csörgök

Én nem értek egyet ezzel,mert az én térdemre is mentek mikor már megismertek a versenyeken...
nincs komoly para, a múlt héten egy edzésen két partnert semmisítettem meg. az egyiknek sunyi módon ráestem a lábára, uh kificamodott a bokája, a másiknak meg lerúgtam a nemrég műtött térdkalácsát az ilyenek mennek mindegy, milyen a küzdelem, csak etikátlan legyen
Ja,igen tudtan hogy valami hasonló...
Majd bele jössz,bár engem még sosem vertek meg annyira...
Inkább fordítva volt ez..
Ez lemaradt:
Drágám, nálam te vagy tuti befutó ...
csak nem akarsz befutni..... hiába várok rád.....
ja, edzek, csak thai-t, nem kick-et. és a k*rva meló miatt a héten nem tudtam még menni basszus.. eltunyulok és péppé vernek! bár eddig is ez volt a helyzet
pimpi! 7-kor beszkárt!
Ja,sorry,azt hittem edzel valami küzdősportot..
helló csücsköm

de várjál, te manapság nem andrással és az orális örömökkel foglalkozol? akkor mi ez a csücskörészés???
Hello!

Lesz ma összeröffenés?
kickbox? nem értem.. cseppet keveset aludtam, lehet, h azért.. vagy mert alapból tompának születtem

a melóm holnapig igen intenzív, uh lehet, h én is kocsival érkezem, ha nem végzek estig..

valaki kért utinform számot - az enyém 70-3368487
Szia szívemcsücske
nekedis
Ciiijjjjjjaaa...
Kick box
"reggelt