Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikor lesz a "nagy" évzáró buli???...szeretném látni az arcotokat , meg ahogy elpirul a Kawagirl ....meg az Andrewboy
szevasztok!!
Szóljatok ha tudtok valami állást.....most komolyan ...nagyon unom a banánt
na de ares !
Vagy megint csak én gondolok rosszra?
a bizonyíték meg lett semmisítve, mikor Kawabééb megtörölte a száját.

Beperellek titekent a bizonyíték megsemmisítése és az eljárás akadályozása miatt.
amúgy visszautasítok mindenféle gyanusítgatást és bizonyítékokat követelek, ezek hiányában büntető feljelentést teszek (ugye nem kell mondani kitől tanultam?) és lesz nemulasssssssssssssssssss
rövid leszek lubi:

ez a vonat elment
Nálunk meg "Ares féle szendvics, 2004-es évjáratú, napon érlelt, tanktáskába csomagolva, sportszelettel ízesítve
nálam feta sajtos csirkemell volt. Ha már a gasztronómia rovatnál tartunk.
megvolt az ebéd - kímélőre vettem a fikcsit - zsenge finom borsófőzelék.. egyébként volt rakottkrumpli is, de a szervezetem ezt kívánta..
én meg azt nem tudom, h miért van az, h andrew és kavabéb egyszerre jelentkezett be és egyszerre mennek "dolgozni"..

gyanús.. gyanús..
Csak azt nem tudom miért azt írod, hogy dolgozni mész, mikor mész nézni a csajokat vagy tesztelni?
Minő véletlen én is pont azt csináltam tegnap este
Jó étvágyat
mentem én is dolgozni, a szoborpark felé megyek megnézem dolgoznak e a "lányok" ...
Na, az a telefon eléggé vicces volt ...

Mennem kell melózni
Kezdek fáradni, nem hiába keveset aludtam az este
És még messze van az este ...

Sziasztok
legközelebb esélykiegyenlítő csocsót játszunk, ez így nem volt fair! minden meccs után a nyertes csapat bevág egy felest, és előbb-utóbb egy szintre jutunk
tegnapi állapotodat figyelembevéve nem csodálom ...
jó vicc mi? viccesfiú majd legközelebbre tanulj meg csocsózni
asszem lemegyek kajálni, megindult a nyálelválasztásom a rakottkrumplira.. miont pavlov kutyája..

andrew - komolyan nem emlékeztem rá, h elraktam a telefonodat, csak amikor már csörgött a zsebemben, és te kétségbeesetten rohantál érte. de elég vicces volt így utólag, uh megérte
Nagyságoddal nem versenyzek..... majd a pályán
bedobhatnál egy kis rakottkrumplit hozzám is az offiszba
Éhes vagyok és már megettem a kínait (nem az embert, a kaját)

Lum: vazz amúgy jól megszivattál a telefonnal ha jólemléxem
Nálam biztos nem vagy jobb szakács
Egész jó lett a rakott krumplim

Pár perce lett kész

Valami istenkirály szakács vagyok
Én még egyben vagyok

Mikor megyünk bowlingozni ??
Szóval mindenki "épségben"..hazaért...valaki szárazon - valaki nyálasan, és csúszósan ...de nem térden csúszva
vazzzzee....ezt benéztem
Méghogy reggelt..............jó napot tán