Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Főtt krumpli, és tea
Szia Borsoka!

Valami fertőzés következtében gyomortáji problémák. Ez lerövidíti a bevitt étel tartózkodási idejét, és mozgásának irányát néha tréfásan megfordítja.
Gyakorlatilag az egész családomon végigment már, de én pálinkás és Unicumos kezeléssel eddig mindig kivédtem a támadásokat, de most nem voltam elég figyelmes.
Ilyenkor viszont jól jönnek a tartalékok, van miből táplálkozni a szervezetnek.
mi a betegséged baja?? ezt megragzottad, angyalom
szép napot!

karmi, osztozom "fájdalmadban" hogy vigasztaljalak, nekem szombat reggel óta tart, és most van (talán) lecsengőben. valami fákkin vírus támadott meg. pedig csütörtökön és pénteken is fertőtlenítettem rendesen. ki érti ezt..
Én is néztem, hogy nem a neved jelenik meg, csak az e-mail címed.
Szia Karmi,

neked tulajdonkeppen mi a betegseged baja????
mar tegnap is piritosrol ment a szoveg
Jó reggelt!

Korny: Áldás, békesség!

Most éppen Eger felé kellene haladnom, jó társasággal borbeszerző körútra, ehelyett azon gondolkodom, merjek-e enni.
Az idei Hayden-Pedrosa kocc majdnem a másolata volt ennek. De ott legalább Pedrózsi vállalta, hogy hibázott...
Ez gáz...
bejelentkeztem az MSN-be, és üres az egész. Egy ember sincsen fent, minden letörlődött. Ez hogy lehet?????
50 címem veszett el....
Csingiling
szep kis nap lesz ez a mai is
Akkor szivesen
Szervusz Korny!
Hogy itt milyen jó kis videók vannak...
Inkább nekem csinálj
Én úgyis többre értékelem
hat hallod.... ez nem volt valami nagy otlet!
Imadok enni, nem fogok kiszurni magammal, hogy egy csomo cukros tesztaba meg brokkolit szorjak, csak hogy nem nojjon a hatsom!
akkor inkabb a mozgas es kajalok tovabb!
Kitalálod a vegamuffin korszakalkotó receptjét, és máris süthetsz magadnak
Akkor inkabb neki is csinalok, a bekesseg kedveert !!!
Asszonykámmal mostanság elég hadilábon állok,
úgyhogy jöhetnek a muffinok
Jó reggelt
Jó reggelit !
TJ, karmi:
Áldás, békesség !
Imadok sutni, csak magamnak - egyedul - nem sutok. csak megno a fenekem es nem ferek meg a kordura-nadragba se bele aztan akkor hogy kuszok fel a palyara????
ha mas is ker, akkor nagyon szivesen, csak az asszonykadtol ki ne kapjak miatta!